Varde vækster dobbelt på overnatninger

Sidste års vækstrater i antal overnatninger ser ud til at fortsætte. PR-foto

Varde vækster dobbelt på overnatninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks næststørste turismekommune vækster fortsat dobbelt så meget som landsgennemsnittet i antallet af overnatninger.

Varde: Sidste år satte Varde Kommune rekord med 4,25 millioner overnatninger, og vækstraterne ser ud til at fortsætte.

VisitDenmark har netop opgjort det samlede antal turistovernatninger de første syv måneder af 2018 i Varde Kommune til 2.527.593, en stigning på ni procent. På landsplan ligger stigningen for samme periode på fire procent.

Det skriver Varde Kommune og ProVarde Erhvervsudvikling i en pressemeddelelse.

Det er ny fællesmarkedsføring på det tyske marked mellem en række feriehusudlejer i kommunen sammen med samlet markedsføring af den Sydvestjyske landsdel i samarbejde med VisitDenmark, der skubber til væksten.

Det tyske marked stod for 82 procent (+177.869 overnatninger) af tilvæksten i kommunen.

Netop på det tyske marked, har de kommunale turismefremme organisationer i de sydvestjyske kommuner Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde i regi af Business Region Esbjerg samarbejdet med VisitDenmarks markedskontor i Tyskland om øget synliggørelse af den sydvestjyske landsdel som "Süddänische Nordsee".

I Varde Kommune er ferieudlejerne Købmand Hansen, Die Hyggelige Dänen, Sol og Strand, Feriekompagniet, og Feriepartner i Blåvand og Henne derudover gået sammen i en fælles markedsføringsforening. Specielt, har der været fokus på at øge den tyske efterspørgsel uden for højsæsonen til de store kystdestinationer i Naturpark Vesterhavet Blåvand, Henne, Vejers og Nymindegab/Houstrup.

Varde vækster dobbelt på overnatninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce