Varde IF skal gentage successen


Varde IF skal gentage successen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VARDE: Sidste weekend bød på en flot uafgjort kamp mod en af rækkens andre tophold Blokhus FC.

Varde tog til Nordjylland med et stærkt decimeret hold, men de, der var med, leverede en rigtig mandfolkepræstation og kæmpede sig til et uafgjort 1-1 resultat. Et resultat, som de fleste i Varde ville have solgt kampen for på forhånd.

Sidste gang disse to hold mødtes, fik Varde en afklapsning på 1-5 på Odense Atletikstadion.

Generelt har Varde ikke den bedste statistik mod FC Fyn. Den eneste Vardesejr skal man helt tilbage i de to holds første kamp mod hinanden i august 2006 for at finde. Her vandt Varde 2-1, ellers har FC Fyn vundet de resterende fire møder.

– Kan vi finde de samme takter frem som i kampen mod Blokhus, hvor vi var i fuld kontrol alle 90 minutter, er der så afgjort mulighed for, at vi kan skabe en ny overraskelse. Men der venter under alle omstændigheder en hård fight, udtaler en optimistisk cheftræner Jørgen Toft.
 


Dagens profil
Dagens Profil er Kasper Køhlert. Kasper er 19 år og kom til Varde IF ved starten af denne sæson. Han har kæmpet sig på 1. holdet, hvor han spiller på den centrale midtbane.
Kasper er fra Tjæreborg, hvor han spillede, indtil han som drengespiller blev opfordret til at komme til Esbjerg fB. Her spillede han frem til, han blev 2. års yngling. For at få mere spilletid og nye udfordringer valgte Kasper at skifte til Sædding Guldager IF. Her spillede han på deres 2. divisions ynglingehold, men blev allerede som ynglingespiller, taget op på senior 1. holdet.
Efter en god tid i SGI har han nu besluttet sig for, at prøve sit talent af på et lidt højere niveau, i Varde IF. Kasper er faldet godt til i klubben og har ikke fortrudt sit skifte. Han er en hurtig, kontant og seriøs midtbaneslider, der mentalt og spillemæssigt har vist, at han med tiden kan blive en af de bærende kræfter for Varde IF. Kasper har imponeret alle i Varde IF med sit spil, og blandt andet i sidste weekends vanskelige udekamp mod Blokhus FC viste han i samspillet mellem Steffen Andersen på midtbanen, spil af høj klasse.
Om kort tid afslutter han 3.G i Esbjerg og flytter fra Tjæreborg til Esbjerg. Kasper har ikke helt lagt sig fast på sine fremtidsplaner endnu, men overvejer at blive idrætslærer eller fysioterapeut. Så han flytter nok ikke fra området foreløbigt.

Varde IF skal gentage successen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce