Varde HK møder førstepladsen i årets sidste kamp

Varde HK spiller lørdag årets sidste kamp i Lerpøthallen, når rækkens ubesejrede førerhold, SGI Håndbold, kommer på besøg. Billedet er fra Vardes sidste hjemmekamp imod NSK Håndbold, Krunderup. Foto: Claus Bagger

Varde HK møder førstepladsen i årets sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et uafgjort resultat tirsdag, er Varde HK's herrer i 3. division presset til at få point i årets sidste kamp, hvis holdet vil overvintre over stregen. Modstanderen er SGI Håndbold, der er ubesejret i sæsonen.

Varde HK står overfor en svær udfordring i holdets sidste kamp i 2018, når rækkens førerhold, SGI Håndbold, gæster Lerpøthallen lørdag klokken 15:30. Esbjergenserne har vundet ti ud af ti kampe i efteråret og ser skræmmende ud. Vardes cheftræner, Kim Olesen, forventer da også en svær kamp. - Kampen er på mange måder uforudsigelig, fordi man aldrig ved, hvilket hold SGI stiller med. Jeg er dog sikker på, at det bliver svært. Vi holder fokus på os selv og vil prøve at komme godt ud af kampen, siger Kim Olesen.

Varde HK spillede tirsdag ude imod HA85, Hvinningdal, hvor resultatet blev 26-26 i en tæt kamp. - Vores fokus var at finde tilbage til, hvor vi er bedst - at spille som et hold. Det lykkedes vi med langt hen ad vejen og fik en uafgjort med hjem, hvilket vi kan være tilfredse med. Vi stod med en god fornemmelse efter kampen, hvilket var meget vigtigt for os, siger Kim Olesen.

Spillerne har udviklet sig

Det uafgjorte resultat gav Varde HK holdets femte point i sæsonen, hvilket placerer dem lige under stregen. Alle fem point er dog hentet i de sidste fire kampe, så vardenserne er på vej i den rigtige retning og kan med et uafgjort resultat lørdag spille sig over stregen inden jul. Holdets cheftræner ser også lyst på fremtiden, på trods af holdets placering i rækken. - Vi har ikke fået så mange point i efteråret, som jeg havde håbet. Jeg synes dog, vi har udviklet os meget spillemæssigt. Både den enkelte spiller og holdet som helhed udvikler sig meget, og det ser vi frem til at fortsætte efter jul - gerne med syv point på kontoen, siger Kim Olesen med et smil.

Varde HK møder førstepladsen i årets sidste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce