Varde Garten venter stadig på den rigtige forpagter

Poul Erik Bech står bag Varde Garten og et byggeri til over 30 millioner kroner med både kunsthave, restuarant, hotelværelser og et stor orangeri. Dette foto er fra rejsegildet. Arkivfoto: André Thorup

Varde Garten venter stadig på den rigtige forpagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny forpagter skal kunne identificere sig med hele tanken omkring projektet. Blandt andet at den store pavillon skal kunne udlejes til en pris på niveau med, hvad det koster at leje et telt i haven.

Varde: Interessen for åbningen af den kulturelle oase, Varde Garten, der ligger i smørhullet mellem Fiskergade og Brogade er stor. Indenfor 14 dage er alt helt på plads. Alt, på nær en forpagter.

- Det er ikke lykkedes os at finde den rigtige person, eller det par, vi ønsker, skal stå for forpagtningen af Varde Garten. Mange har henvendt sig og interessen er stor, men vi vil have én, der kan identificere sig med værdierne og tankerne omkring stedet, fortæller Poul Erik Bech.

Han oplyser, at der endnu mangler et par småting før den fysiske indretning er færdig.

Åbningen af Varde Garten er dog lige på trapperne.

- Vi holder en officiel åbning, også selvom vi ikke har fået en forpagter, så indenfor nær fremtid slår vi dørene op, lover Poul Erik Bech, der oplyser, at tanken er, at eksempelvis pavillonen med plads til cirka 140 gæster skal kunne udlejes til samme pris, som det koster at opsætte et telt i haven.

- Vi synes, der er behov for smukke lokaler til bryllupper, fødselsdage eller andre begivenheder. Smukke rammer som prismæssigt skal være tilgængelig for alle. Om man selv vil stå i køkkenet og lave mad, eller lade vores krostue Von Lügenhals stå for alt, det må folk selv om, siger ejeren, der har indrettet Varde Garten med alt fra bestik til glas, porcelæn, kunst og møbler i en meget høj kvalitet. Og han tilføjer:

- Jeg tror på, at når folk lejer noget der er smukt, så passer de ekstra godt på det, så jeg er ikke nervøs for hærværk. Det næste større fremtidsprojekter bliver at få åbnet Kræmmerpassagen og finde butikker til de tomme kvadratmeter.

Varde Garten venter stadig på den rigtige forpagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce