Ulla Tørnæs: Penge til rute 11 er vigtigt og vitalt

Ulla Tørnæs (V) kalder det en historisk aftale, der skal bekæmpe trafikal trængsel.Arkivfoto

Ulla Tørnæs: Penge til rute 11 er vigtigt og vitalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er afsat 400 millioner kroner til udvidelse af hovedvej 11 fra Korskro til Varde i det trafikudspil, som Dansk Folkeparti og regeringen står bag. Projektet går i gang i 2024, hvis udspillet bliver vedtaget.

Varde: Onsdag blev trafikudspillet fra Dansk Folkeparti og regeringen fremlagt, og her er der blevet sat 400 millioner kroner af til en udvidelse af hovedvej 11 fra Korskro til Varde. Det er en beslutning, der er vigtig for Esbjerg, Varde og hele Sydvestjylland, ifølge minister for udviklingssamarbejde, Ulla Tørnæs (V).

- Det er vigtigt og vitalt for Esbjerg og Varde, men også for hele Sydvestjylland. Der er meget tung trafik på rute 11, og da det er en relativ smal landevej med mange bilister i turistsæsonen, er jeg rigtig glad for, at der i trafikaftalen er konkrete og øremærkede midler til vejen, siger Ulla Tørnæs. Hun kalder udspillet en historisk aftale, der skal bekæmpe trafikal trængsel og tidsspild på vejene.

Ifølge udspillet skal der udarbejdes en miljøkonsekvensvurdering, hvorefter projektet går i gang i 2024, hvis trafikudspillet bliver vedtaget.

- Projektet bliver en realitet, forudsat at regeringen fortsætter efter folketingsvalget, siger Ulla Tørnæs (V).

Hos den socialdemokratiske folketingskandidat og tidligere byrådsmedlem i Esbjerg Kommune, Anders Kronborg (S), vækker pengene til rute 11 fra Korskroen til Varde glæde.

- Det er klart, at udbygningen af rute 11 ligger socialdemokratiet meget på sinde. Vi fremlagde i uge 5 vores infrastrukturplan, hvor rute 11 også var nævnt, fordi den nuværende tilstand bremser udviklingen i Sydvestjylland. Derfor bifalder jeg isoleret set den del af trafikudspillet, siger Anders Kronborg (S).

Det er vigtigt og vitalt for Esbjerg og Varde men også for hele Sydvestjylland. Der er meget tung trafik på rute 11, og da det er en relativ smal landevej med mange bilister i turistsæsonen, er jeg rigtig glad for, at der i trafikaftalen er konkrete og øremærkede midler til vejen.
Ulla Tørnæs (V), minister for udviklingssamarbejdet.

Ulla Tørnæs: Penge til rute 11 er vigtigt og vitalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce