Stort motionsløb i Blåvand gentages

Motionsløbet Xterra afvikles i september i Blåvand. Men allerede den 18. januar kan man deltage i et informationsmøde om løbet.
Foto: Thomas N. Nyhus/Rebel Media House

Stort motionsløb i Blåvand gentages

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motionsløbet Exterra i Blåvand bliver gentaget i september. Den 18. januar er der opstartsmøde FysioDanmark.

VARDE: Motionsløbet Exterra i Blåvand holder opstartsmøde til årets løb, der afvikles i september. Men allerede onsdag den 18. januar er der informationsmøde ved FysioDanmark på Vestre Landevej, hvor der vil blive fortalt om træningsforløb i i både løb, svømning og MTB-cykling. Der tilbydes fortræning til løbet i alle tre discipliner, men arrangørerne fastslår også, at "der stilles ingen krav om forudgående kunnen. Alle uanset fysisk- og teknisk kunnen kan deltage i løbet den 16. - 17. september".

Men arrangørerne slår også fast, at "Xterra-løbet et benhårdt stævne, som man ikke kommer sovende til. Derfor har initiativtageren til stævnet allieret sig med de lokale svømme-, løbe- og cykelklubber som vil tilbyde træningsforløb målrettet løbet i september".

- Jeg har inddelt aftenen i to separate møder, fordi målgrupperne er vidt forskellige. Mødet kl. 17 henvender sig til erhvervsfolk, der vil træne og netværke på samme tid. Mødet kl. 19 henvender sig til folk, der ønsker at træne på egen hånd eller deltage i et eller flere træningsforløb indenfor en given disciplin, fortæller eventkoordinator Kirstine Faber i en pressemeddelelse fra ProVarde, der er initiativtager til motionsløbet.

Fortræning til de tre discipliner, der indgår i løbet, varetages bl.a. af Varde Cykelklub, Blue Mountain i Nørre Nebel og Oksbøl Cykel Team. Træningsforløbet støttes af DGI og ProVarde. Også i Nr. Nebel og hos Helle Svømmeklub og SportsPark Blaavandshuk kan man træne til løbet. exp

Stort motionsløb i Blåvand gentages

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce