Ole fra Ølgod har sat gang i nyt it-eventyr

Ole Dallerup er vokset op i Ølgod og var med stort set fra første færd med forbruger-anmeldelserne Trustpilot. Nu er han sprunget ud som IT-iværksætter sammen med to kolleger og selskabet Dreamdata. Foto: PR

Ole fra Ølgod har sat gang i nyt it-eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Dallerup fra Ølgod har gjort karriere i it-branchen. Han har været IT-direktør i Trustpilot - og nu springer han ud som IT-iværksætter med it, der skal hjælpe virksomheder til at øge omsætningen.

Ølgod: Ølgod-drengen Ole Dallerup har drevet det vidt.

Efter sin opvækst som computernørd læste han datalogi i Aarhus, og nu er han med i et nyt iværksætter-eventyr med virksomheden Dreamdata, der har udviklet it til at spotte, hvilke dele i en virksomhed, der for alvor styrker omsætningen.

Ole Dallerup var IT-direktør i Trustpilot, fra virksomheden havde 10 medarbejdere, til de i dag over 500 ansatte.

Trustpilot er et redskab til forbrugeranmeldelser, så forbrugere kan skrive om deres oplevelser og læse om andres, retter Dreamdata sig mod virksomheder, og hvad der driver en virksomheds omsætning?

Et kæmpeproblem

- I vores arbejde hos Trustpilot var det ikke tydeligt, hvad der skabte værdi. Vi havde tidligere beroet os på dataantydninger, mavefornemmelse og tidligere erfaring, siger Ole Dallerup. - 9 ud af 10 danske virksomheder laver forretning i blinde. De kan ikke, med data, svare på, hvad der rent driver deres omsætning. Det er et kæmpe problem, siger han.

Værdifulde data

Svaret har tidligere været svært tilgængeligt teknologisk som økonomisk, men ved hjælp af en kombination af flere ny teknologier er Dreamdata ved at ændre på det.

- Vi kan bryde gamle siloer ned og kigge på den samme brugers adfærd på tværs af virksomhedens afdelinger og systemer, siger Ole Dallerup.

Ole fra Ølgod har sat gang i nyt it-eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce