Ny ledelse i SportsPark Blåvandshuk

Helle Dahl bliver ny leder af SportsPark Blåvandshuk efter Peter Nielsen. Thomas Nyholm bliver halinspektør. Privatfoto

Ny ledelse i SportsPark Blåvandshuk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nuværende souschef, Helle Dahl, bliver ny centerleder af SportsPark Blåvandshuk. Thomas Nyholm bliver ny halinspektør.

Oksbøl: Når Peter Nielsen fra nytår fratræder som leder af SportsPark Blåvandshuk er det i fuld overensstemmelse med bestyrelsen. Formand Henrik Slot Hansen udtaler i en pressemeddelelse:

"Vi er meget stolte over, at vi selv har skabt et fantastisk lederteam til at tage tråden op efter 6,5 år markant udvikling i Peters periode og vi har ikke været i tvivl om, at det skulle være Helle Dahl og Thomas Nyholm. De supplerer hinanden med hver deres styrker. Ligeledes har Inge Hansen fået en større rolle på kontoret med håndteringen af bogholderiet, en stærk støtte for det fremtidige lederteam. Vi har fortsat Peter Nielsen med som konsulent, hvor han skal sikre fuld fokus på salg og markedsføring samt udvikle nye tiltag i forhold til sportsparkens strategi. Vi har været igennem en rigtigt god forberedelsesperiode, og nu er vi klar til overdragelsen," siger han på vegne af bestyrelsen.

Helle Dahl føler har de senere år været souschef i sportsparken. Hun siger i pressemeddelelsen:

"Vi har skabt et center med rigtig mange tilbud, og de skal udnyttes mest muligt, hvilket vi vil sætte mere fokus på i fremtiden. Der er selvfølgelig ting, som Thomas Nyholm og jeg vil gøre anderledes i fremtiden og udvikle på, hvilket også er vores opgave som lederteam for en kompleks enhed som SportsPark Blåvandshuk."

Ny ledelse i SportsPark Blåvandshuk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce