Netto i Varde udvider til dobbelt størrelse

Den nye butik får en lang facade ud mod Ribevej. Foto: Karina Øhlenschlæger

Netto i Varde udvider til dobbelt størrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto bliver dobbelt så stor, og distriktschef fortæller, at det bliver en helt anderledes butik. Den gamle butik er blevet for lille.

Varde: Netto har købt sin nabobutik, det tidligere Jem & Fix. Det bekræfter Henning Foldager, seniormanager i Difko, der ejede Jem & Fix tidligere, og Carsten Sønderby, der er distriktschef i Netto-kæden.

For mange kommer det måske ikke som en overraskelse, for der er gået rygter i byen om en overtagelse siden omkring juni sidste år. Carsten Sønderby fortæller dog, at Netto har lavet beregninger for flere forskellige løsninger for at få en større butik. Undervejs er kæden for eksempel blevet tilbudt at blive ejer af den ny dagligvarebutik, som Kravin Projekter gerne vil bygge. Det har også været overvejet at rive en del af det nuværende center ned og bygge en enkeltstående butik på det samme areal.

Den største grund til, at butikken skal være større, er, at der er kommet flere kunder, efter eksempelvis Aldi og Fakta er lukket i Varde Syd.

- Butikken er bare blevet for lille, siger Carsten Sønderby.

Lokalerne
Senior manager Henning Foldager fortæller, at Difko efter salget stadig ejer en del af butikscentret i Varde syd. Det er lokalerne fra Vincens til dyrehospitalet.

Jem & Fix er flyttet fra butikscentret og til en ny butik i Varde Syd.

Netto oplyser, at den nye butik er klar sidst i 2018 eller først i 2019. Det mest realistiske er, at åbningen først sker i 2019.
Yolanta Sørensen, Varde, handler stort set dagligt i Netto Varde og ser frem til, at butikken bliver større.
- Det er en god ide. Det bliver mere behageligt at gå rundt, for det kniber lidt med pladsen nu, siger hun, der også ser frem til flere billige varer. 
Foto: Karina Øhlenschlæger
Yolanta Sørensen, Varde, handler stort set dagligt i Netto Varde og ser frem til, at butikken bliver større. - Det er en god ide. Det bliver mere behageligt at gå rundt, for det kniber lidt med pladsen nu, siger hun, der også ser frem til flere billige varer. Foto: Karina Øhlenschlæger

En helt ny oplevelse

Det tidligere Jem & Fix bliver delt op. Netto bruger det meste af arealet, og derfor bliver butiksarealet dobbelt så stort. En lille del bliver til et mindre butikslokale, som Netto vil leje ud. Bagtil er der også noget lagerplads, som Netto vil udleje.

Men der er ikke kun tale om udvidelse af butikken. Hele butikken bliver opdateret til det nyeste Netto-koncept. I det koncept er en standard-Netto 1200 kvadratmeter stort, og det bliver den nye butik også. Den klassiske, gule farve forsvinder, og i stedet bliver det en butik med mange grå toner.

- Vi udvider vore kølekapacitet og vores frostkapacitet, vore frugt- og grøntafdeling bliver tre gange så stor, som den er i dag derude, så vi får meget mere fokus på de her hverdagsprodukter, siger Carsten Sønderby.

Rikke Vestergaard Nielsen, Alslev, handler alle de varer, hun kan, i Netto.
- Det bliver godt med noget mere plads. Og så kunne det være, at de fik nogle af de ting, man ellers skal hente i andre butikker, siger hun. Foto: Karina Øhlenschlæger.
Rikke Vestergaard Nielsen, Alslev, handler alle de varer, hun kan, i Netto. - Det bliver godt med noget mere plads. Og så kunne det være, at de fik nogle af de ting, man ellers skal hente i andre butikker, siger hun. Foto: Karina Øhlenschlæger.

Lukker i 14 dage

Kunderne kommer ikke til at gå i byggerod. Netto vil nu opbygge den del af den nye butik, der har været Jem & Fix. Derefter bliver væggen revet ned, og så lukker Netto i cirka 14 dage.

Derefter står Vardes Netto klar.

Indgangen til Netto kommer formentlig også til at se helt anderledes ud, når den nye butik åbner. Netto dropper eksempelvis den gule farve. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Indgangen til Netto kommer formentlig også til at se helt anderledes ud, når den nye butik åbner. Netto dropper eksempelvis den gule farve. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Foto: Foto: Henrik Reintoft

Netto i Varde udvider til dobbelt størrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce