Natursuiter fik gavn af nyt netværk

Sidste år deltog brødrene Frits, tv., og Christian Anneberg og deres Natursuiter i Next Step Challenge forretningsudviklingsforløb for Oplevelseserhverv & Turisme i Esbjerg. Arkivfoto

Natursuiter fik gavn af nyt netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år deltog Annebergs Limtræ og deres Natursuiter i Next Step Challenge forretningsudviklingsforløb for Oplevelseserhverv & Turisme i Esbjerg. Nu har nye virksomheder mulighed for det samme.

Varde: Annebergs Limtræ A/S har fået fordele af at deltage med deres Natursuiter i Next Step Challenge forretningsudviklingsforløb for Oplevelseserhverv & Turisme i Esbjerg. Det har givet nye øjne på virksomheden og har åbnet nye markeder samt et nyt netværk ind i turismebranchen.

Annebergs Limtræ drives i dag af Christian og Frits Anneberg, der har overtaget virksomheden fra deres far, Knud Anneberg, som grundlagde virksomheden i 1964.

Annebergs Limtræ har udviklet en unik og eksklusiv hytte kaldet Natursuite. Hytterne er udviklet i en udformning og et materialevalg, der gør dem perfekte til brug i naturen og kan tilpasses selv den mest kræsne køber.

- Her på fabrikken ved vi alt om limtræ. Men det er ikke helt nok til også at få vores eksklusive produkter ud i markedet til de rette kunder og brugere, fortæller Christian Anneberg i en pressemeddelse.

Ny runde starter nu
  • Netop nu har virksomheder mulighed for at komme i betragtning til forløbet med start 1. oktober.
  • Der kan ansøges, hvis virksomheden arbejder indenfor Energieffektive Teknologier, Offshore Industri eller Oplevelseserhverv & Turisme.

Fordel med sparring

Sidste år deltog Annebergs Limtræ og deres Natursuiter derfor i Next Step Challenge forretningsudviklingsforløb for Oplevelseserhverv & Turisme i Esbjerg.

Ud fra de mere end 80 tilknyttede eksperter fra landets største virksomheder, sammensættes et eget rådgiverpanel til hver deltagervirksomhed.

Det vil sige at der trækkes på erfaringen fra allerede etablerede stærke virksomheder.

Mange etablerede virksomheder kan overse vigtigheden i at arbejde struktureret med strategien - især når der er travlt og driften tager al tiden. Men især når virksomheden er i vækst, kan det være en fordel med sparring fra andre end bestyrelsen, lyder erfaringen fra Annebergs Limtræ.

Natursuiter fik gavn af nyt netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce