NUIF-sportschef tilfreds efter første halvsæson i volleyligaen

De to unge australiere Jodan Colotti (tv.) og Murch Malachi (th.) kom til NUIF i sommer og har begge været vigtige for klubbens hidtidige succes i Volleyligaen. Foto: Rene Deleuran

NUIF-sportschef tilfreds efter første halvsæson i volleyligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NUIF Volley er snart igennem klubbens første halvår i Danmarks bedste volleyball-række, Volleyligaen. Der har både været op- og nedture, men klubbens sportschef er godt tilfreds.

- Jeg vil sige, at vi er et pænt stykke over bestået. Vi kom med i ligaen på yderste marginal i sidste sæson, men har virkelig gjort en god figur. Vi har slået de hold, vi skal slå og lavet en enkelt sensation. Samtidig ligger vi med en realistisk chance for at nå slutspillet, så vi kan ikke være andet end tilfredse, siger sportschef i Nordenskov UIF Volley, Jakob Møller.

En sensationel oprykning til Volleyligaen i foråret startede et nyt kapitel i NUIF Volleys historie. Klubben satsede stort og hentede, med hjælp fra lokale sponsorer, en udenlandsk træner og flere nye, udenlandske spillere. Nu er holdet halvvejs gennem sæsonen og har længere ned til de nederste tre placeringer, end op til en plads i slutspillet. Sportschefen mener dog stadig, at der er stor plads til forbedring i det nye år. - Vores bundniveau skal løftes betragteligt, og vi skal lægge på i forhold til fysikken. Det har været en udfordring at bygge et hold op fra bunden med de nye udlændige, men vi bliver ved med at udvikle os. Jeg tror på, at vi kan gøre det endnu bedre i det nye år, siger Jakob Møller.

Svær udekamp

Holdets sidste kamp i 2018 spilles søndag, når NUIF skal til Hvidovre i en svær udekamp. Værterne har vundet de sidste syv ligakampe i streg og slog for nyligt NUIF ud i Landspokalens kvartfinale. Jakob Møller erkender da også, at det bliver en stor udfordring.- Hvidovre er et virkelig stærkt hold, og vi skal ramme dagen 100 %, hvis vi skal have en chance. Det vigtigste for os er at gøre en god figur og vise, at vi har rykket os siden vores sidste møde, siger sportschefen.

NUIF-sportschef tilfreds efter første halvsæson i volleyligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce