Landsby får egen borgerfond

På billedet ses bestyrelsesmedlemmerne i Agerbæk Udvikling.
Foto: Privatfoto

Landsby får egen borgerfond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udviklingsplanen Agerbæk 2020 koster penge at realisere. Derfor skal der nu samles penge sammen i en fond.

AGERBÆK: Fredag den 12. august lancerer foreningen Agerbæk Udvikling i forbindelse med Show and Shopping en ny borgerfond. Fonden har til hensigt at samle penge ind til at realisere de mange projekter, som er beskrevet i byens udviklingsplan, Agerbæk 2020.

Til Show & Shopping har byens borgere mulighed for at melde sig ind og dermed støtte foreningen Agerbæk Udvikling. Det koster 200 kr. pr. voksen i årligt kontingent.

- Vi oplevede en rigtig flot opbakning og deltagelse af byens borgere i forbindelse med idégenerering og udarbejdelse af udviklingsplanen i 2015. Mange af de borgere som deltog i 2015, har siden meldt sig som aktive deltagere i projektarbejdet i de projekter, der allerede er startet op. Det er meget positivt, fortæller Jesper Christiansen fra Agerbæk Udvikling i en pressemeddelelse.

Flere af byens forretninger har udloddet præmier, som man kan deltage i lodtrækningen om, hvis man melder sig ind i foreningen til Shop & Shopping.

- Vi står på Torvet fra kl. 16 til 22 fredag, så vi håber at en masse af byens borgere vil komme forbi for at få en snak med os om projekterne og melde sig ind i foreningen. Alle der melder sig ind fredag deltager i konkurrencen om de flotte præmier og vi trækker vinderne, når arrangementet slutter, siger formand for Agerbæk Udvikling Poul Rosendal. bec

Landsby får egen borgerfond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce