LAG-midlerne blev delt ud


LAG-midlerne blev delt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LAG Fanø-Varde tildelte forleden lidt over en million kroner til i alt ni projekter.

VARDE: Ni projekter blev tildelt i alt 1.063.000 kroner, da LAG Fanø-Varde forleden delte penge ud.

De ni projekter havde sammenlagt ansøgt om lige godt 1,6 millioner kroner, så det var altså ikke det fulde beløb, der blev tildelt. Men det var da en betragtelig slat.

De fik

Blandt andet blev der givet 285.000 kroner til etablering af et saunahus i Tistrup.

Faaborg Kro fik 56.000 kroner til genopførelse af kroens oprindeligt udseende gavl, og Varde Golfklub blev beriget med 75.000 kroner til at forbedre sine træningsfaciliteter.

Blåbjerg Flugtskydningsbane modtog 50.000 kroner til at modernisere og udvide faciliteterne, og borgerforeningen i Outrup fik 94.000 kroner til etablering af en motionsplads i forbindelse med den større udviklingsplan, byen er i gang med at virkeliggøre. Ølgod Idrætsforening fik 50.000 kroner til udvidelse med blandt andet nye omklædningsrum og en overdækket terrasse.

Topscoreren blev Ansager Hotel, der modtog hele 250.000 kroner til etablering af syv nye hotelværelser på hotellets 1. sal.

Ud over de ovennævnte, var der også modtagere fra Fanø. Det var Fanø Familierestaurant og Fanø Club, der fik henholdsvis 64.000 kroner til en terrasse, og 140.000kroner til at udvikle et forretningskoncept.

LAG-midlerne blev delt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce