Kommunen har fået flere tilbud for demente og pårørende

Demens er en sygdom, der rammer mange. Blandt andre Frode Andersen, Varde. Varde Kommune har sikret flere tilbud til demente og deres pårørende. Foto: Chresten Bergh

Kommunen har fået flere tilbud for demente og pårørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ferietilbuddet til demente er ét af flere nye tilbud for demente i Varde Kommune. Her er enbeskrivelse af to andre, nyere tilbud.

Varde/Ølgod/Nørre Nebel: I et års tid har Varde Kommune tilbudt, at demente kan bo nogle dage i en ferielejlighed på Vinkelvejscentret i Ølgod. Her er der stadig mulighed for, at flere kan komme ind i ordningen.

Men det er ikke det eneste nye tilbud. Varde Kommune vil gerne være demensvenlig kommune, og derfor er der kommet flere nye tilbud de seneste par år.

Der er for eksempel kommet en juridisk og økonomisk rådgivning for demente og pårørende. Det er gratis, og her kan man få rådgivning om eksempelvis fremtidsfuldmagter, testamenter, værgemål og privatøkonomiske forhold. Rådgivningen foregår den første onsdag i hver måned skiftevis i Ølgod og Nørre Nebel samt den tredje onsdag i hver måned i Varde. Alle dage er fra klokken 15.00-16.00. For nærmere info kan demenskonsulent Solveig Jørgensen kontaktes på telefon 79946633 eller mail sojr@varde.dk.

Træning for demente

Et andet nyt og gratis tilbud er træning for demente. Det er et træningsforløb med 16 ugers træning, og man kan selv bestemme, om det skal være én eller to gange om ugen. Det foregår på mindre hold med to-seks deltagere mandage og torsdag klokken 14-15.

Det foregår på aktivitetscentret i Ølgod, der ligger i Gartnerpassagen.

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, kan du ringe til fysioterapeut Joan Madsen på telefon 20343721. Du kan træffe hende på telefon hverdage mellem klokken 8.00 og 9.00 og igen mellem klokken 12.00 og 13.00.

Kommunen har fået flere tilbud for demente og pårørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce