Kim Larsen blev skelsættende for udviklingen af Owen Luft


Kim Larsen blev skelsættende for udviklingen af Owen Luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På 30 år er Owen Luft Kånsert gået fra at være et sted for lokale bands til en festival, der trækker de største navne til Vestjylland.

Nordenskov: Det begyndte med en blokvogn, melodigrandprix og lokale orkestre til den første Owen Luft Kånsert i 1990 - i år er det 30. gang, musikken spiller i Nordenskov.

Henrik Pedersen, der hele sit liv har boet i byen, var med til at starte det hele. Han fortæller, at 1996 blev et skelsættende år for udviklingen mod det, Owen Luft er i dag.

- Fire uger før fik vi tilbudt Kim Larsen, så vi holdt vores egen Owen Luft, og så holdt vi Kim Larsen koncert. Her fik vi blod på tanden til mere, for vi så, at vi kunne samle nogle folk i Nordenskov, siger Henrik Pedersen.

I 1997 og 1998 var koncerten en kombination af mere kendte navne og de lokale, mens 1999 blev det første år uden den lokale musik. Her kom Smokie og Powl på plakaten.

Owen Luft Kånsert 2019
NephewSuspekt

TV-2

GNAGS

Lars Lilholt Band

Johnny Deluxe

Birthe Kjær & Feel Good Band

Udsolgt siden 2003

I år 2000 kom der flere store navne på scenen, som man kender det i dag.

- I 2000 blev det stort, det var der, vi begyndte at få hjælp fra Agerbæk, siger Henrik Pedersen og fortæller, at 2003 var det første år, der var udsolgt, og det har der været lige siden.

Siden Agerbæk hjalp til første gang, er det de to lokale sportsforeninger, Agerbæk SF og Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening, der står bag Owen Luft Kånsert. Formanden gennem mange år er Henrik Pedersens storebror Hans Jørgen Pedersen, der bor i Agerbæk.

- Vi kan ikke gøre det her uden de frivillige. Overskuddet giver mange gode ting til vores børn og vores foreninger, siger Henrik Pedersen, der inden længe begynder at bygge pladsen op sammen med de frivillige, så den bliver klar til årets koncert lørdag den 22. juni.

Kim Larsen blev skelsættende for udviklingen af Owen Luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce