Kendt bagermester er afgået ved døden

Hardy Christensen i sit bageri i Nørre Nebel. Arkivfoto: Morten Nielsen

Kendt bagermester er afgået ved døden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han var formand for samlige bagermestre i Danmark. Men han var som regel at finde på arbejde i bageriet i Nørre Nebel.

Nørre Nebel: Få dage før sin 63-års-fødselsdag er bagermester Hardy Christensen, Nørre Nebel, afgået ved døden. Hardy Christensen er kendt som formand for brancheorganisationen Bager- og Konditormestre i Danmark.

Hardy Christensen blev tirsdag opereret på Odense Universitetshospital, og operationen gik ifølge lægerne godt. Men natten til torsdag døde han på sygehuset. Han har for nogle år siden været igennem behandling for kræft.  

Hardy Christensen stammer fra Oksbøl og kom i lære hos bagermester Egon Jensen i Oksbøl, som også var kendt som daværende borgmester i Blåvandshuk Kommune.

Han tog oven i sin uddannelse som bager en studentereksamen på et kursus.  Han var derpå ansat i blandt andet bageriet i Stengårdscentret i Esbjerg, inden han som 26-årig blev selvstændig bagermester med butikken i Nørre Nebel, som han siden har drevet.

Senere markerede han sig som organisationsmand i Nørre Nebel Håndværker og Handelsstandsforening og i Ribe Amts Bager- og Konditorlaug og senere altså som formand i den landsdækkende brancheorganisation for bagermestre.

 

 

Fakta
I 2009 blev Hardy Christensen formand for organisationen Bager- og Konditormestre i Danmark.Han sad på posten til sin død.

Han var desuden i bestyrelsen i Dansk Erhverv, en organisation som forhandler overenskomster hjem på arbejdsgiversiden.

Han bagte stadig selv

Selv om han var formand for Bager- og Konditormestre i Danmark, havde Hardy Christensen selv mel på fingrene i dagligdagen. Han var så vidt muligt kun i København en dag om ugen, resten af tiden arbejdede han med personalet i bageriet i Bredgade.

Hardy Christensen ville være fyldt 63 år den 15. april.

Kendt bagermester er afgået ved døden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce