Julemiddagen reddet med et godt gæt

Trine Kaaris Olesen skulle hente familiens præmie. Og der blev taget for sig af varerne. Der var alt fra vin, cognac og sodavand til ænder og culottesteg, en masse frugt og grønt, julesnolder med mere. Er man god til at gætte, kører ALDI endnu en runde på konkurrencen til og med den 20. december på aldi.dk. PR-foto

Julemiddagen reddet med et godt gæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Med et enkelt klik på musen sikrede Lars og Trine Kaaris Olesen sig en indkøbsvogn fuld af julegodter.

- 104 kroner. Det var Lars Kaaris Olesens kontante gæt på varerne som julenissen havde fyldt i indkøbsvognen i ALDIs julefilms-konkurrence. Det gode og meget præcise gæt blev torsdag eftermiddag vekslet til en lige så kontant indkøbsvogn fyldt med julemad og -godter.

- Vi blev rigtigt glade for gaven. Her op til jul er der jo nok at bruge pengene på, siger Lars Kaaris Olesen, der er manden bag det gode gæt.

Et lille klik på musen på ALDI's hjemmeside er forklaringen på det lille juleeventyr for den vardensiske familie. Lars Kaaris Olesen havde nemlig afgivet sit gæt på, hvad varerne i en indkøbskurv skulle koste. Og det ramte han lige på kronen.

Lars Kaaris Olesen fortæller, at han nok var lidt heldig med gættet, men at han også har lidt erfaring på området:

- Jeg har selv været i detailbranchen i mange år, så jeg gættede ud fra en idé om, hvad jeg regnede med, at det kostede, siger den (måske) heldige vinder fra Varde.

Julemiddagen reddet med et godt gæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce