Julehjælp mod madspild

Kaja og Eddi Hansen, Oksbøl, fra "Stop madspild lokalt": Foto Karin Kjærsgaard

Julehjælp mod madspild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige i konceptet "Stop spild lokalt" står 23. december klar til at udlevere overskudsmad fra lokale forretninger til værdigt trængende.

Oksbøl: Julen nærmer sig, og det betyder at det igen er blevet tid for "Stop spild lokalt" og at dele ud af butikkernes overskudsmad, så de der er trængte på økonomien, kan få en glædelig og hyggelig jul.

Samtidig med at madspildet, der er en naturlig konsekvens af de mange helligdage i forbindelse med julen, minimeres.

"Stop spild lokalt" er et landsdækkende koncept, der har lavet aftaler med lokale supermarkeder og butikker, hvor frivillige modtager madvarer, der ellers ville løbe på dato i dagene mellem jul og nytår. Der vil også være mulighed for at få en gave med hjem under træet, sponsoreret af forretninger i nærområdet.

Da initiativet er oprettet med henblik på at hjælpe økonomisk trængte, og samtidig minimere madspild, er det ganske gratis at modtage maden, hvis man har behov for det.

Eneste krav der stilles er, at man melder sig ind i Facebookgruppen "Stop spild lokalt (Oksbøl,)", så de lokale frivillige har et overblik over hvor mange aftagere, der kan forventes.

Udlevering i Oksbøl foregår søndag 23. december om aftenen. Tiderne bliver slået op i Facebookgruppen så snart der er overblik over omfanget af varer, og omfanget af afhentninger.

Udleveringen sker fra adressen: Henne Hypnose, Vestergade 8, Oksbøl, ved Kaja og Eddi Hansen.

Julehjælp mod madspild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce