Jubilæumsfond støtter spejdere

1. Sct. Georgsgilde Varde og Klangildet uddelte tidlige julegaver, da man forleden var samlet. I alt blev spejderarbejdet støttet med næsten 40.000 kroner. PR-foto

Jubilæumsfond støtter spejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: 1. Sct. Georgsgilde Vardes jubilæumsfond uddelte ved et arrangement i Rådhuscafeen forleden de sidste midler i fonden - i alt 31.000 kroner. Arrangement blev holdt sammen med Klangildet Oksbøl, der for første gang uddelte midler til spejderarbejde, i alt 8.000 kr. 

Klangildet vil gøre det til en tradition at uddele midler til spejderarbejdet. Pengene tjener Klangildet ved at sælge et kuvertlotteri i Oksbøl i forbindelse med Kræmmerdagene. 

1. Sct. Georgsgilde Varde uddelte midler til: 

Næsbjerg Spejdergruppe til anskaffelse af en snittebænk. Tistrup DDS spejderne tilskud til anskaffelse af klatre- og sikkerhedsudstyr. FDF Ansager til ombygning af Trangiaer fra sprit til gasbrænder. Warwik DDS til anskaffelse af en svinggrill. Sct. Nicolaus gruppe Nr. Nebel til anskaffelse af en patruljekasse. Assenbækmølle til anskaffelse af nye ovne. KFUM/K Alslev spejderne til træbeskyttelse af spejderhytten.

Klangildet Oksbøl uddelte midler til: Spejderne i Oksbøl til anskaffelse af en GPS. Assenbækmølle til renovering af industriopvaskemaskine. Starup DDS spejderne tilskud til anskaffelse af mastesejl. /exp

 

Jubilæumsfond støtter spejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce