Ingen plads til skideballer: Prisbelønnet kok hos Høfde4 forklarer sin succes

Den 25-årige køkkenchef og kok på restaurant Høfde4 i Hvidbjerg Strand Feriepark, Kristian Corell, vil hellere lede sit køkken ved at gå forest i stedet for at skælde ud. Det har bl.a. indbragt restauranten en førstepris til Campsite Award. Privatfoto

Ingen plads til skideballer: Prisbelønnet kok hos Høfde4 forklarer sin succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kok og køkkenchef på Høfde4, Kristian Corell, leder sit køkken ved at gå forrest, og det har han gjort med succes.

Blåvand: Køkkenchef og kok på Hvidbjerg Strand Ferieparks restaurant Høfde4, Kristian Corell tilskriver bl.a. sin ledelsesfacon, at restauranten, der har to års fødselsdag, sidste år vandt førstepladsen i kategorien Gastronomi.

- Havde min chef råbt og skreget af mig som kokkeelev, havde jeg nok selv gjort det samme den dag i dag, men det gør jeg ikke. Mit personale skal se mig som én af dem. Derfor skal jeg gå forrest og vise dem vejen - ikke gå bagved og sparke dem," siger Kristian Corell, i en pressemeddelelse.

Hvor mange kokkeelever er vant til kæft, trit og retning, oplevede Kristian Corell frie rammer og tillid. Han har derfor ikke blot lært at få det bedste frem i råvarer, men også i mennesker - og dét har på blot to år ført til succes for brasseriet Høfde4.

Der skal mod til at skabe gourmet-mad og så nytter det ikke noget at forlange kæft-trit-og-retning siger kok og køkkenchef på Restaurant Høfde4, Kristian Corell. Privatfoto
Der skal mod til at skabe gourmet-mad og så nytter det ikke noget at forlange kæft-trit-og-retning siger kok og køkkenchef på Restaurant Høfde4, Kristian Corell. Privatfoto

Ingen skideballer

Spisestedet, der ligger på Danmarks første og eneste 6-stjernede camping- og ferieresort, Hvidbjerg Strand Feriepark, fejrer 2 år her i juni - og Kristian Corell har siden første dag haft til opgave at glæde smagsløgene hos forventningsfulde gæster.

- Som køkkenchef skal jeg jo sørge for, at vi holder niveauet, og dét gør jeg netop ved at inddrage mit personale og inspirere dem til at udfordre status quo. På den måde sikrer jeg mig, at de ikke blot yder deres bedste, men også er glade og føler sit hørt og værdsat, for jeg kan ikke undvære mit team.

I sine knapt fire år som kokkeelev på den tidligere restaurant Justesen i Varde var han under vingerne på Jacob Justesen - en stjernekok, som var stor modstander af strikse normer og skideballer.

Ingen plads til skideballer: Prisbelønnet kok hos Høfde4 forklarer sin succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce