Hun udvider sin populære grill med penge fra EU

Pia Pupzi Iversen ejer en vækstvirksomhed. Den skal nu gøres mere familievenlig. Foto: Morten Nielsen

Hun udvider sin populære grill med penge fra EU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun har 13 ansatte. Pia Pupzi Iversen udvider sin grill, og det udløser penge fra EU gennem LAG-midler.

Varde: Ribevejs Frøken Iversen alias Pia Pupzi Iversen, 43 år, er ikke alene om at betale for en udvidelse af sin populære grillbar. Hun driver Frøken Iversen, Steff´s Place, på Ribevej i Varde. Hun fik en meget kontant håndsrækning fra erhvervskonsulent Per Rask Jensen, ProVarde, som rådede hende til at søge LAG-midler, som igen kommer fra EU's fonde til udvikling af landdistrikter.

Pia Pupzi Iversen overtog for lidt over tre år siden grillbaren på Ribevej i det sydlige Varde, og hun har haft god søgning.

- Jeg udvider for at få tre borde, så flere gæster kan sidde ned, siger Pia Pupzi Iversen.

Der bliver også plads til flere gæster, som kan sidde ved den forlængede disk/bar og spise.

- Der var grill, da jeg købte stedet, siger Pia Pupzi Iversen.

Men hun har formået at øge omsætningen, og yderligere så tager hun ud til diverse arrangementer med to mobile pølsevogne.

- Jeg har 13 ansatte, siger Pia Pupzi Iversen, om sin omfattende virksomhed.

Der skal snart søges om nye LAG-midler
Der er i øvrigt en ansøgningsfrist på den nye runde LAG-midler, som uddeles midt i februar. Ansøgningsfristen er den 23. januar.I Varde Kommune er det LAG Fanø-Varde, som uddeler midlerne. Her hedder formanden Arne Haahr Hansen og bor i Tistrup.

Hun skal betale cirka en kvart million kroner for udvidelsen, og hun får cirka det halve, 127.000 kroner, fra LAG-midlerne. LAG står for Lokale Aktionsgrupper.

Per Rask Jensen oplyser, at grillen Frøken Iversen kom i betragtning inden for LAG-midlerne, fordi der er tale om vækstvirksomhed.

- Vi rådgiver virksomheder i Varde Kommune om at søge LAG-midler, siger Per Rask Jensen, som oplyser, at der i Varde Kommune og på Fanø er tre kriterier, der kan udløse LAG-midler.

Foruden virksomheder i vækst og iværksætteri er det "det gode liv" og samarbejds- og netværksprojekter. Dog går de fleste af midlerne til vækst og iværksætteri.

Frøken Iversen, alias Pia Pupzi Iversen oplyser, at udvidelsen for alvor begynder i januar. Det drejer sig om 21 kvadratmeter.

- Vi fortsætter med de samme menuer, altså grillmad, men der bliver nu plads til, at familier kan sidde og spise sammen, siger Pia Pupzi Iversen.

Hun udvider sin populære grill med penge fra EU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce