HTS topscorer er skiftet til Varde

Mikkel Blåholm er skiftet til Varde fra barndomsklubben Horne/Tistrup-Sig. Foto: Varde IF/Jesper Christensen

HTS topscorer er skiftet til Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Mikkel Blåholm er 20 år gammel og kommer fra Horne. Han har i de seneste tre år været en af de helt store profiler for Horne/Tistrup-Sig, der spiller i serie 1. Her har han været holdets effektive topscorer og har sammenlagt scoret 20 mål i de seneste 30 kampe.

Nu er Mikkel Blåholm rykket til Varde IF, hvor han tidligere har spillet ungdomsfodbold. Det gjorde han dog kun i halvandet års tid, da han var 14-15 år. Herefter skiftede Mikkel tilbage til sin barndomsklub, hvor han senere var med til at spille holdet op i serie 1.

Mikkel siger om sin beslutning om at skifte til Varde nu:

- Jeg savnede lidt mere seriøsitet i min fodbold, og så fik jeg et tilbud fra Varde om at komme ind og prøve det af. Jeg havde hørt en masse godt om holdet og om klubben som helhed.

Mikkel fik sin debut i Danmarksserien i 1-0 sejren hjemme over B1913, og er indtil videre ovenud tilfreds med skiftet:

- Jeg er blevet taget virkelig godt imod og er vildt glad for det.

Selvom Mikkel kommer med succes i HTS i bagagen, er det endnu ikke blevet til en plads i Vardes startopstilling. Dette bekymrer ham dog ikke, men den personlige ambition er klar:

- Jeg vil gerne spille mig ind som en fast del af startopstillingen, men jeg ved samtidig også godt, at det kræver knaldhårdt arbejde til hvert eneste træningspas.

Kampen lørdag

Varde har fået en flyvende start på den nye sæson og ligger nummer 1 i Danmarksseriens pulje 3 efter fem kampe. På lørdag skal holdet forsvare førstepladsen på udebane mod Hedensted IF, som blot ligger tre point efter Varde.

Den håbefulde angriber tror da også på en rigtig god sæson for ham og hans nye hold:

- Jeg kender af gode grunde ikke så meget til de andre hold, men ud fra det jeg har set indtil videre, så kan jeg godt se os slutte i den gode ende, omkring top tre. Hvis vi altså kan fortsætte de gode takter, siger Mikkel Blåholm med et smil.

Hedensted IF - Varde IF.

Lørdag klokken 10:30, Hedensted stadion.

HTS topscorer er skiftet til Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce