Grydevask på spejder-maner

Sofie og Magnus fra FDF Ansager har fundet en metode, der både giver både bedre kondi og rene gryder.
Foto: PR-foto: Per Speedy Pedersen

Grydevask på spejder-maner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FDF Ansager får både motion og rene gryder med en maskine, de har bygget specielt til FDF landslejr 2016.

- Vi skal gøre gryder rene og vaske op, fortæller Magnus Holdt på 9 år fra FDF Ansager mens Sofie Klausen på 10 år sidder på kondicyklen - ifølge en pressemeddelelse fra FDF.

Men det er nu ikke nogen helt almindelig kondicykel, hun sidder på - den er nemlig bygget om til en grydevasker. På hjulet foran er der monteret en kæmpe grydesvamp.

Alt på FDF'ernes lejr er dog ikke hårdt arbejde. Rammen for FDF landslejr 2016 er leg. Legens kilde er ved at løbe tør, og opgaven for de 11.500 FDF'ere er at få kilden til at strømme igen.

Ud over grydevaskeren, som FDF Ansager har taget med på FDF Landslejr 2016, har kredsen medbragt en kartoffelskrællemaskine bygget af tromlen fra en gammel vaskemaskine. En opfindelse det er rart at have med, når der skal skrælles kartofler til de mange FDF'ere fra Ansager.

- FDF Landslejr 2016 sætter fokus på leg, fordi vi oplever, at legen er trængt i børn og unges hverdag. Vi vil give legen plads på lejren, fordi den tilbyder så meget godt. Legen er sjov, skaber fællesskab, nedbryder skel og er med til at danne os som mennesker, siger landslejrchef Morten Krogsgaard Holmriis i en pressemeddelelse.

FDF Landslejr afholdes hvert femte år på FDF's grund Sletten ved Julsø for foden af Himmelbjerget. bec

Grydevask på spejder-maner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce