Fredag gælder det vandkamp og glidebane

Her trænes dødbolde med de yngste på sandbanen. PR-foto

Fredag gælder det vandkamp og glidebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DGI Fodboldskole i Alslev SK har haft besøg af EfB og seje freestylere. Har spillet, øvet og hygget på den lille fodboldskole, som det blev i år med 27 børn mellem 6 og 11 år.

Alslev: 27 børn og 10 trænere og ledere har driblet, leget og øvet sig på fodbold i denne uge i Alslev. Fredag er sidste dag, og her står den på vandkamp og glidebane på et stort stykke plastik med brun sæbe på. Sådan slutter fodboldskolen i Alslev altid.

Det er 11 år siden, den første fodboldskole blev holdt i Alslev.

Jesper Møller, som i dag bor i Varde, er fodboldskoleleder. Det er i Alslev, hans fodboldhjerte ligger, fordi det er hans egen barndomsklub. Derfor er det også en selvfølge for ham, at DGI Fodboldskole i Alslev SK - den holder han ferie for at lede.

Et år var fodboldskolen i Alslev oppe på 100 deltagere, men den har ellers ligget på cirka 80 børn. Men i år er ugen rykket, og så er der få børn over 11 år, der spiller fodbold i Alslev.

- Det er den mindste skole, vi har lavet indtil nu, fortæller Jesper Møller.

Men derfor er der givet gas alligevel:

- Dem, der kom, skulle have en rigtig god oplevelse, siger fodboldskolelederen.

Fodboldbesøg udefra

Fodboldskolen havde både besøg af freestylere og af fodboldtalenter fra EfB. Ugen blev indledt med besøg af Mads Kikkenborg og Thor Kristensen fra EfB, som spillede kampe med alle børnene, og så skulle der selvfølgelig skrives autografer.

Tirsdag gjaldt det freestyle, hvor Simon Atli og Lars Munck viste og lærte fra sig. De er begge i toppen i Danmark, når det gælder jonglering og tricks med fodbolden.

- De viste lidt af, hvad de selv kunne. Og så gik de rundt og øvede med børnene, fortæller Jesper Møller.

Han kunne da heller ikke selv lade være med at øve lidt nye tricks.

- Vi gør det for at gøre børnene nysgerrige. Og for at vise, at man kan godt, hvis man øver sig. Også på de svære ting, forklarer Jesper Møller om freestylernes besøg.

Fredag klokken 15, når der er taget gode glideture på banen, og tøjet er godt vådt efter vandkamp, slutter årets fodboldskole i Alslev.

Fredag gælder det vandkamp og glidebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce