Forældre er frustrerede over folkeskolen i Billum

Billum Børneby er nu én enhed igen.
Foto: John Randeris

Forældre er frustrerede over folkeskolen i Billum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkeskolen kan simpelthen ikke drive skole i Billum, mener Martin Hansen fra Billums friskolegruppe. Skolebestyrelsesformand "kan godt forstå noget frustration fra forældrene".

BILLUM: Mange i Billum vil have en friskole hurtigt, fordi de er frustrerede over den nuværende folkeskole. Det mener Martin Hansen fra Billum Sogneforening, der selv har børn på skolen.

- Folkeskolen er ikke i stand til at drive så små skoler. Det har den bevist gennem de sidste ti år, at den ikke er, siger han.

Carsten Aagaard Nielsen, skolebestyrelsesformand for Blåvandshuk og Billum Skoler, oplever, at der har været mange skift på lederposter på begge skoler, og derfor har Billum Skole manglet ledelse.

- jeg kan godt forstå noget frustration fra forældrene, og det er vi opmærksomme på i bestyrelsen og i ledelsen, siger han.

Udvalgsformand Per Rask Jensen (V) peger på, at strukturen for skole og børnehave i Billum er ændret flere gange de seneste år. Det har skabt frustrationer, mener han. Han peger dog på, at det Billumfolk, der har ønsket ændringerne i forbindelse med etablering af Billum Børneby sidste år.

I øjeblikket er der ingen afdelingsleder for Billum Skole, og i skolebestyrelsesreferatet fra august står, at der ikke ansættes en ny. Det er en af de ting, som Martin Hansen fortæller, at han er meget utilfreds med.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger er det også frustrationer, der har fået Mette Dahl fra Billum til at forlade skolebestyrelsen. Hun ønsker dog ikke at udtale sig, men bekræfter, at hun har forladt bestyrelsen.

Forældre er frustrerede over folkeskolen i Billum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce