Folkeskolens formand støtter friskole

Billum Børneby er nu én enhed igen.
Foto: John Randeris

Folkeskolens formand støtter friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten Aagaard Nielsen, der er formand for Blåvandshuk og Billum Skoler, tror ikke på, at Billum Skole overlever i den nye struktur, så som privat borger støtter han nu en friskole i Billum.

BILLUM: Carsten Aagaard Nielsen støtter, at Billum erstatter den kommunale børneby med en privat børneby til august.

Han er formand for skolebestyrelsen for Blåvandshuk og Billum Skoler, og derfor er det bemærkelsesværdigt, at han ønsker en friskole i en del af sit distrikt. Men han siger selv, at det er en holdning, han har som privat person og ikke som skolebestyrelsesformand.

- Jeg har også et hus i Billum, som jeg gerne vil holde prisen op på, siger han.

- Jeg har i hele mit virke, siden jeg begyndte i børnehavens bestyrelse for 12 år siden, kæmpet for, at der skal være en skole i Billum. Det har jeg aldrig lagt skjul på. Så ville det også være mærkeligt, hvis jeg nu sadlede om og sagde: "vi behøver da ikke en skole i Billum", siger han.

For det er netop konsekvensen af ikke at støtte en friskole, mener han. Han er overbevist om, at de nuværende strukturdrøftelser ender med en lukning af Billum Skole.

- Enten har vi ingen skole, eller også har vi en friskole i Billum, siger han.

Per Rask Jensen (V), formand for børn og undervisning, afviser, "at nogen ved eller kan vide, hvad strukturdrøftelserne munder ud i". Han understreger, at indtil nu er det kun er arbejdsgrupper uden politisk indblanding, der har lavet forslag til nye strukturer.

Folkeskolens formand støtter friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce