Erhvervschefen forlader posten til nytår

Erhvervudviklingschef Anette Jensen har travlt med juleshopping i december. Med årets udgang har hun opsagt sin stilling som erhvervudviklingschef hos Ølgod Handel og Erhverv. Arkivfoto: Martin Wilde

Erhvervschefen forlader posten til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølgod: Siden 1. april 2016 har Anette Jensen, Ansager, været erhvervsudviklingschef i Ølgod - ansat af Ølgod Handel og Erhverv (ØHE). Hun har nu valgt at fratræde sin stilling ved årsskiftet, men ønsker ikke at forklare sin fratrædelse.

Ølgod: Fra Ølgod Handel og Erhverv bekræfter formand Bjørn Rasmussen Anette Jensens opsigelse i en meddelelse til foreningens medlemmer.

- Det (opsigelsen, red.) er vi i bestyrelsen selvfølgelig kede af, men har fuld respekt for Anettes beslutning og ønsker hende alt mulig held og lykke i hendes fremtidige virke.

Bjørn Rasmussen gør det klart, at der ikke står en anden til at tage over med det samme, men at bestyrelsen for ØHE overtager opgaver, når Anette Jensen fratræder og frem til, at man finder en afløser på posten.

- Vi har efterfølgende i bestyrelsen holdt et møde om Anettes funktion og gøremål i virksomheden, og vi er selvfølgelig klar over, hvilke udfordringer det giver på den korte bane..! Vi er samtidig meget enige om, at der ikke er nogen grund til at gøre noget forhastet og vil arbejde fokuseret på det næste stykke tid at finde den rigtige kandidat til at erstatte Anette og det arbejde, hun har gjort for foreningen. Vi i bestyrelsen forventer ikke, at denne person er fundet inden engang i 1. kvartal 2018.

Erhvervschefen forlader posten til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce