Eks-medlem anklager antenneforening for rod i sagerne

Foto: colourbox.com

Eks-medlem anklager antenneforening for rod i sagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANSAGER: Ansager Antenneforening har mistet penge, fordi en kasserer trak penge ud til sig selv. Men det er ikke det eneste, der er galt i den lokale antenneforening, siger Jesper Engelmand Olsen.
Han har meldt sig ud af foreningen, da underslæbet kom frem, fordi han ser uorden i flere ting.

– Generelt så synes jeg ikke, at bestyrelsen ser ud til at have styr på foreningen, siger Jesper Engelmand Olsen.

Senest har han forsøgt at få penge tilbage for sidste halvår, fordi han har meldt sig ud per 30. juni, men det er ikke lykkedes ham. Han har betalt 2100 i programafgift for hele året og ønsker derfor de 1050 kroner tilbage. Det har han fået afslag på.

Han venter til 30. juni, før han gør mere ved sagen.

Men til generalforsamlingen hørte han forskellige tal, når det gjaldt antallet af medlemmer. Det er en simpel ting, han ikke forstår, at der er uorden i. Han hørte om folk, der ikke betalte for deres abonnement, og han har hørt om digitale bokse, der skulle afprøves hos nogle af medlemmerne. Men da de skulle uddeles, hørte han intet om det.
At han senest ikke kan få sine penge tilbage, det undrer ham i virkeligheden ikke. Men han har fået den forklaring, at det står i nogle vedtægter, som findes i fællesforeningen for antenneforeninger. Det er han igen uforstående overfor. Hos dem finder han kun et sæt vedtægter, der kan bruges som inspiration til de lokale foreninger.

Jesper Engelmand Olsen ved godt, han bor i en lille by, og det kan koste uvenner, at han markerer sig synspunkt:

– Hellere få uvenner i byen nu, siger han og fortsætter, at hans kritik måske kan gøre, at der kommer mere styr på tingene.

Eks-medlem anklager antenneforening for rod i sagerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce