Datter fandt mors ferieflirt fra Varde: - Hun kunne ikke få ham ud af hovedet

Julle og Lena Sørensen fra ferien på Djursland. Julles søn Julius er med på billedet. Privatfoto

Datter fandt mors ferieflirt fra Varde: - Hun kunne ikke få ham ud af hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De var på vej hjem fra camping begge to, da de fik kontakt og et godt øje til hinanden. Dumt tidspunkt. Men det har datter nu rettet op.

Varde/København: Hvad gør man, når ens mor bliver ved med at snakke om ham manden, hun mødte i et kort, men magisk øjeblik på en campingplads på Djursland for over en måned siden? Den situation stod Julia "Julle" Sørensen fra København i. Hun er 28 år og først i juli var hun og mor, Lena Sørensen 55 år, på Hestehavens Camping i Fjellerup Strand på Djurslands nordkyst.

- Det var tre dage før, vi skulle rejse, at mor sagde, at hun havde fået øje på en mand, siger Julle Sørensen, som nu misforstod, hvilken mand der var tale om.

Julle lægger ikke skjul på, at mor og datter har et tæt venindeforhold, og at det lå lidt i luften, at Julle skulle forsøge at bringe dem nærmere. Julle er god til den slags. Men det blev ikke til noget på grund af misforståelsen. Det gad Julle ikke.

Først på det strategisk dårligste tidspunkt, da mor og datter var ved tjekke ud, gik det op for Julle, hvilken mand det var, at mor Lena mente. Han var også ved at tjekke ud. Julle fik det ordnet, så de tre fik en rygepause sammen.

- Min mor blev helt forfjamsket og fik ikke sagt noget. Men vi fandt dog ud af, at manden er fra Varde, arbejder i forsvaret og har delebørn, siger Julle Sørensen.

Efterlysning gav bid

På vej hjem stoppede de bilen og forsøgte at vinke manden ind, men han vinkede og kørte videre, da han også var på vej hjem fra camping.

Efter en måneds tid var det blevet for meget for Julle at høre på mor Lena snakke om manden.

- Tirsdag satte jeg en efterlysning på Facebook, siger Julle, der havde fundet siden "Info fra borger til borger i Varde by".

Torsdag aften var der bid. Den rigtige henvendte sig. JydskeVestkysten har lovet ikke at offentliggøre hans navn, men, siger Julle:

- Han har skrevet tilbage, at han også havde et godt øje til mor.

Om det så bliver til mere end skriveri, vil tiden vise.

- Men jeg tror faktisk, at mor nærmest er parat til at flytte til Varde, siger hun.

Mor og datter bor på Amager. I hvert fald lige nu.

Datter fandt mors ferieflirt fra Varde: - Hun kunne ikke få ham ud af hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce