Butiksåbning i Kræmmergade: Nu har vi både Anton og Agnes

- Vi glæder os meget til at åbne butikken den 8. maj, men først den 31. august er vi klar til at præsentere vores helt nye koncept, siger Lars Grundahl Flycht, der her står sammen med sin kone, Jette (tv), og den kommende butiksbestyrer, Lotte Jessen. PR-foto

Butiksåbning i Kræmmergade: Nu har vi både Anton og Agnes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jette og Lars Grundahl Flycht, der ejer butik Anton, investerer i endnu en tøjforretning. De har overtaget den tidligere Solo-butik og satser på et helt nyt koncept.

Varde: Fra mandag den 1. maj begynder de nye butiksejere, Jette og Lars Grundahl Flycht, at sælge ud af de Solo-varer, de overtog forretningen med. Herefter vil butikken være lukket i to dage, og fra onsdag den 8. maj genåbner forretningen med sit nye navn - Agnes.

- Vi har et helt nyt koncept i tankerne. Et koncept, der også vil indeholde mode til kvinder med former. Vi åbner først med nye mærker som Pulz Jeans, St. Tropez, Ichi og Kaffe på hylderne, men den store åbningsfest bliver først lørdag den 31. august, hvor vi forventer at have alt på plads, fortæller Lars Grundahl Flycht.

Det bliver hverken ham eller Jette, der kommer til at stå i forretningen. Det bliver til gengæld et andet kendt ansigt.

- Vi har ansat Lotte Jessen som butiksbestyrer. Lotte har de seneste fem år været hos Solo og før det ni år hos Sportmaster. Lotte er også en ildsjæl, der ligesom os brænder for den personlige rådgivning og gode service, siger Jette Grundahl Flycht, der i 9 år har haft butik Anton.

Vi tror på Varde

En placering lige overfor den nye indgang til Varde Garten var ganske enkelt for fristende til, at Jette og Lars Grundahl Flycht kunne sige nej.

- Gågade-opgravning eller ej - den type superplacering, som den tidligere Solo-butik har, viser sig kun med års mellemrum. Desuden tror vi på Varde som en stærk handelsby. Ud over Poul Erik Bechs seneste gave, Varde Garten, har midtbyen fået en fantastisk opgradering, siger Lars Grundahl Flycht og tilføjer:

- Det er os i de fysiske butikker, der støtter det lokale foreningsliv med sponsorater. Vi tror på specialbutikkernes overlevelse og håber, at kunderne vil tænke sig om en ekstra gang, inden de sender en ordre afsted på nettet. Sammen kan vi bevare et stærkt lokalsamfund og en spændende handelsby, siger Lars Grundahl Flycht, der gerne indrømmer, at parret selvfølgelig også ser en god forretning i det nye koncept.

Butiksåbning i Kræmmergade: Nu har vi både Anton og Agnes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce