Busser afløser tog


Busser afløser tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: I uge 28 og 29 bliver Vestbanen renoveret, og det kan skabe udfordringer for de rejsende mellem Varde og Nr. Nebel. Som erstatning for de aflyste tog indsætter Arriva togbusser, så alle berørte passagerer fortsat kan rejse mellem Varde og Nr. Nebel.

Vestbanen A/S, der er ejer af jernbanestrækningen mellem Varde og Nr. Nebel, foretager i de to uger i juli reparation af bl.a. adskillige jernbaneoverkørsler, og sporet på den 37,6 km lange strækning skal have monteret nye skærver og justeres.

Fra og med mandag den 10. juli til og med søndag den 16. juli er al togdrift mellem Varde og Nr. Nebel aflyst, og Arriva indsætter togbusser for alle de aflyste afgange.

Fra og med mandag den 17. juli til og med søndag den 23. juli kører togene fra Varde til Oksbøl, mens al togdrift mellem Oksbøl og Nr. Nebel er aflyst. Som erstatning for de aflyste tog, indsættes der togbusser. Derudover skal passagerne være opmærksomme på, at de tre sidste togafgange om aftenen fra Varde er erstattet af togbusser helt til Nr. Nebel og tilsvarende den modsatte vej.

Det er ikke muligt for togbusserne at køre helt frem til trinbrættet på alle stop. Ved Boulevarden trinbræt i Varde holder togbusserne på Borgmester Jensens Vej. Ved Dyreby trinbræt holder togbusserne på Mønstervej, og ved Løftgård trinbræt holder togbusserne i buslommen ved Outrup Kirke.

 

 

Busser afløser tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce