Bibliotek åbner BogBar

Biblioteket i Varde åbner BogBar. PR-foto

Bibliotek åbner BogBar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Biblioteket i Varde starter et nyt læsenetværk - en BogBar, hvor man kan få fyldt inspirationstanken op og dele sin begejstring for bøger og dens afarter med andre.

Inspirationen hentes alle mulige steder via podcasts, diverse medier, interviews, messer med videre, og i BogBaren vil skiftende medarbejdere øse af alt det, de brænder for inden for litteraturen og kulturen. Men også deltagerne vil få mulighed for at byde ind og dele deres seneste optur over en bog, de har en læst, eller en serie, de har slugt.

Første gang, BogBaren er åben, er fredag 25. januar klokken 17. Overskriften er Romansnak, og dagens vært er formidler Jesper Just Nielsen, der sammen med flere kolleger blandt andet vil anbefale nyere romaner, læsning til børn, og måske vil der også være et blik frem mod titler, som man kan glæde sig særligt til i 2019. Der er ingen tilmelding, og alle er velkomne til arrangementet, der foregår i Varde Biblioteks litteratursalon.

Fakta
I løbet af foråret er BogBaren åben følgende fredage klokken 17:1. marts: Podcasts 29. marts: Poesi 26. april: Serier, film og bøger 24. maj: Ind i Jane Austens verden

Bibliotek åbner BogBar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce