!DOCTYPE html> Anfører for Varde HK ser frem mod vigtig udekamp | Varde | jv.dk

Anfører for Varde HK ser frem mod vigtig udekamp

Varde HK?s anfører, Torsten Meyer, der her scorer i sidste weekends kamp imod NSK, Krunderup, tror på en sejr i holdets sidste udekamp i 2018. Foto: Claus Bagger

Anfører for Varde HK ser frem mod vigtig udekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde HK skal på en svær opgave tirsdag aften, når holdet møder HA85, Hvinningdal på udebane. Vardes anfører, Torsten Meyer, tror på en sejr.

Varde: - Vi skal holde fast i vores stærke forsvar, som blandt andet hjælper vores målmænd til at lave flere redninger. Derudover skal vi fortsat arbejde med at holde fart i vores angrebsspil og tage de rigtige afslutninger, siger Torsten Meyer, der er anfører for Varde HK.

Efterårssæsonen er ved at være slut for Varde HK, der blot mangler to kampe, før holdet kan gå på juleferie. Den første af disse er på udebane imod HA85, Hvinningdal, en lille forstad til Silkeborg. Midtjyderne ligger fem point foran Varde HK i tabellen, men har efter en god start tabt de seneste fire kampe i streg. Torsten Meyer ved ikke, hvad han og holdkammeraterne skal forvente af modstanderen.

Et point til stregen

- Det bliver spændende at se, hvad Hvinningdal kommer med, da vi ikke kender dem fra tidligere kampe. Det vigtigste er dog, at vi koncentrerer os om vores eget spil. Så tror jeg på en sejr, siger Varde HK-anføreren.

Varde HK har fået fire point i de seneste tre kampe og har dermed fået kontakt til resten af holdene i tabellen. Med kun ét point op til nedrykningsstregen, skal holdet nu forsøge at hente point nok i de sidste to kampe til at overvintre over denne.

Kampen spilles tirsdag klokken 20.15.

Anfører for Varde HK ser frem mod vigtig udekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce