Alexandersen vandt pris


Alexandersen vandt pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VARDE: Det er en bygning, man lægger mærke til, når man kommer ind i byen sydfra. Alexandersens bolighus, hvor Idé Møbler og Garant Tæpper nu har til huse i sammenlagt 5900 kvadratmeter udstilling og lager.

Et bolighus, der åbnede dørene juni sidste år. Manden bag den, indehaver Finn Alexandersen, modtog i går Varde Erhvervs- og Iværksætter prisen for sit arbejde.

Ikke bare med opførelsen af det nye bolighus, men også fordi det gamle bolighus nu er omdannet til et stort center med en række butikker.

- Jeg er meget glad og stolt over prisen, og jeg havde ikke forventet at få den. Men det glæder mig, at der er andre, som synes rigtigt godt om det arbejde, vi har lavet, siger Finn Alexandersen, der er tredjegeneration hos Alexandersen i Varde.

Han skynder sig også at dele roserne videre til sin hustru Rie og alle medarbejderne, som har trukket deres del.

Også centret i det gamle bolighus, som ligger i forlængelse med den nye bygning, er han glad for endelig er kommet på plads, og hvor det meste er udlejet.

Et langt tilløb

</b>- Der var et voldsomt langt tilløb. Vi startede med planerne i 1999, men så var der problemer med Miljøministeriet. Men nu er tingene da faldet på plads. Og jeg har rost dem før, men jeg vil gerne rose kommunen igen for den store opbakning, siger han.

På plads er han og medarbejderne også i det nye hus.

- Det var en stor beslutning. Men jeg følte tiden var inde til enten en stor gennemgribende renovering af den gamle butik eller også skulle der tænkes anderledes. I Varde er vi oppe mod en større nabo i syd, og vi er nødt til at være i konstant udvikling, ellers er vi i afvikling. Vi skal matche, de krav kunderne stiller, siger Finn Alexandersen

Vi har vækst

</b>Så han valgte, at der blev tænkt anderledes.

- Det har jeg ikke fortrudt en eneste dag. Vi har vækst, og vi oplever at kunderne tager godt mod huset, siger Finn Alexandersen.

I går var det ham, der tog godt i mod erhvervsprisen. Det fysiske bevis er et trofæ, der er designet i det lokale af Bjarne R. Jensen. Og produceret af L.A. Stålteknik. Læs mere.

Alexandersen vandt pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce