7-kanten satser stort med vanskelig musical

7-kanten leverede en danseoptræden fra Chicago ved byfornyelsen i Varde. PR foto

7-kanten satser stort med vanskelig musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

7-kantens vinterspil hedder Chicago. Det er jazz, og forestillingen vises til februar i Musikhuset i Esbjerg.

Varde-Esbjerg: 7-kantens vinterspil i Musikhuset i Esbjerg er forestillingen Chicago. Det er efter 7-kantens største produktion, hvis man lige ser bort fra sommerspillene. Chicago har premiere onsdag 13. februar og spiller til og med 17. februar.

7-kanten er allerede godt i gang med prøverne, og satser stærkt på at kunne løfte opgaven til fulde. Men Chicago er på mange måder en svær forestilling. Selv de store teatre tør ofte ikke at prøve kræfter med musicalen. Holdet bag Vinterspillet havde da også mange overvejelser i deres beslutning om stykket. Noget af det, der blev kigget grundigt på, var musikken, som er ren jazz og derfor på mange måder er udfordrende at spille.

- Planen er, at publikum skal blæses helt af stolen, når forestillingen går i gang, og vi har derfor også opgraderet vores orkester i år, lyder det fra Vinterspilsudvalget, der er ledet af Toke Ølgaard og Christoffer Baun Iversen.

Kvindelige hovedroller

Én af de mange gode grunde til, at Chicago nåede gennem nåleøjet, da årets Vinterspil skulle vælges, var, at forestillingen har flere kvindelige hovedroller. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en større udfordring at finde mandlige hovedroller til en amatørforestilling, end det er at finde kvindelige, så derfor valgte man hos 7-kanten at omfavne den gode tilslutning, der er blandt kvindelige skuespillere, og tackle problemet positivt.

7-kantens Vinterspil opføres igen i år i Musikhuset Esbjerg, på trods af, at Varde er 7-kantens hjemmebane. - Vi er rigtig glade og stolte over at skulle fremvise stykket i Musikhuset, idet vi håber, at vi kan trække et bredere publikum, når vi spiller i Esbjerg i stedet for i Varde, siger Toke Ølgaard i en pressemeddelelse.

7-kanten satser stort med vanskelig musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce