Trump jubler over midtvejsvalget

USA's præsident, Donald Trump, under et af sine sidste vælgermøder mandag, inden de amerikanske vælgere dagen efter stemte ved midtvejsvalget.

Trump jubler over midtvejsvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om Republikanerne mister flertallet i Repræsentanternes Hus, betegner Trump valget som "en stor sejr".

På Twitter fejrer præsident Donald Trump det, han betegner som "en stor sejr" ved tirsdagens midtvejsvalg i USA, selv om Republikanerne mistede flertallet i Repræsentanternes Hus.

- Kolossal succes her til aften! Tak, alle sammen, skriver Trump på det sociale medie.

- Til de kommentatorer eller snakkehoveder, der ikke giver os ordentlig anerkendelse for dette gode midtvejsvalg, bare huske to ord - FALSKE NYHEDER, fortsætter præsidenten.

Trump ventes at sige mere om resultatet af midtvejsvalget på en pressekonference onsdag klokken 17.30 dansk tid, oplyser Det Hvide Hus.

Valget, der i vid udstrækning er blevet set som en afstemning om, hvorvidt man er for eller imod Trumps præsidentskab, resulterede i en delt kongres.

Republikanerne øger flertallet i Senatet, mens Demokraterne snupper størstedelen af pladserne i Repræsentanternes Hus.

Trump har i valgets sidste dage været rundt i en række delstater, som han vandt ved præsidentvalget for to år siden, for at samle opbakning til republikanske kandidater.

- De, der arbejdede sammen med mig ved dette utrolige midtvejsvalg og omfavnede visse principper og politikker, klarede sig rigtigt godt. De, der ikke gjorde, siger farvel, skriver han på Twitter onsdag.

Trump jubler over midtvejsvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce