Ti personer mister livet under mudderskred i Brasilien

Beboere, frivillige og brandvæsen kæmper for at redde de døde og tilskadekomne ud af sammenfaldne huse efter et voldsomt mudderskred i Niteroi kort fra Rio de Janeiro i Brasilien.

Ti personer mister livet under mudderskred i Brasilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et mudderskred nær Rio de Janeiro fik en enorm sten til at rulle hen over hustage. Ti personer blev dræbt.

Ti personer har mistet livet under et mudderskred lørdag nær Rio de Janeiro i Brasilien. Yderligere 11 personer er blevet kvæstet.

Det oplyser de brasilianske myndigheder.

Mudderskreddet blev udløst af et kraftigt regnvejr de seneste dage, fortæller forsvarschef i Rio de Janeiro, Roberto Robadey, til den brasilianske tv-station Globo TV.

De dræbte og sårede er alle kommet til skade, da mudderskreddet fik en enorm sten til at rulle over tagene på seks huse i kvarteret Boa Esperanca i byen Niteroi.

Ifølge forsvarschefen har myndighederne anbefalet de lokale at lade sig evakuere.

- Det har regnet meget de sidste to dage, og der er blevet erklæret undtagelsestilstand i Niteroi, siger Roberto Robadey.

- Folk er blevet rådgivet på baggrund af situationen, og vi har anbefalet, at man rykker til et sikrere område.

Mange beboere i området har dog nægtet at følge anbefalingerne, siger Claudio dos Santos, der er præsident for beboerorganisationen i Boa Esperanca, til Globo TV.

Blandt ofrene for mudderskreddet er en treårig dreng, to ældre kvinder og en midaldrende mand. Det oplyser brandvæsenet i Rio de Janeiro.

Brandvæsenet og redningsarbejdere leder fortsat efter flere omkomne og overlevende under murbrokker efter ulykken. Frivillige og beboere fra området hjælper til med redningsarbejdet.

En af beboerne i Bora Esperanca, Rosemary Caetano da Silva, fortæller til Globo TV, at hendes barnebarn på otte år fortsat er begravet under murbrokkerne.

Hun fortæller videre, at hun formåede at redde sit andet barnebarn ud af den kollapsede bygning. Han er efterfølgende bragt til hospitalet.

Ti personer mister livet under mudderskred i Brasilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce