Slange i skraldebilen: Min makker gik hen til den i ægte Crocodile Hunter-stil

Det var angiveligt en kongeboa, som faldt ud af affaldsposen, da skraldevognen blev tømt på AffaldGenbrugs plads i Vejle Åådal. Den kan blive op til fire meter lang. Slangen lever af fugle og mindre pattedyr og er ikke farlig for mennesker. Privatfoto

Slange i skraldebilen: Min makker gik hen til den i ægte Crocodile Hunter-stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skraldemand Rene Rasmussen og har sammen med kollegaerne fået meget besynderligt med i affaldsposerne, men det seneste fund topper listen.

Vejle: To skraldemænd fra renovationsselskabet Meldgaard A/S fik en ubehagelig overraskelse, da de var kørt tilbage til AffaldGenbrug i Vejle for at tømme deres skraldebil sidste onsdag.

De havde lige læsset affaldet, da Rene Rasmussen fik øje på den. En gigantisk kvælerslange.

- Pludselig ligger der sådan en to en halv meter lang fætter lige foran mig, da jeg skal til at lukke skraldebilen. Der er gået hul på posen, den var i, og den smiler nærmest op til mig, siger Rene Rasmussen.

Hans kollega greb en skovl og nærmede sig slangen.

- Min makker gik hen til den i ægte Crocodile Hunter-stil og puffede til den for at se, om den var død. Det var den heldigvis, siger Rene Rasmussen, der regner med, at slangen kom med omkring Thyregod, hvor onsdagens affaldsindsamling begyndte.

Skraldemændene lagde efterfølgende et billede ud på Facebook, hvor buddet fra brugerne var, at der var tale om en kongeboa.

Rene Rasmussen ved ikke, om slangen var død eller levende, da den kom ombord i skraldebilen. Hovedet var knust, da skraldemændene undersøgte den, men det kan godt være fra en tur i skraldevognen, fortæller Rene Rasmussen.

Min makker gik hen til den i ægte Crocodile Hunter-stil og puffede til den for at se, om den var død. Det var den heldigvis.
Rene Rasmussen, skraldemand

Ikke dyr i skraldespanden

Det er langt fra første gang, at Rene Rasmussen og kollegaerne får utraditionelle ting med i affaldsposerne, og han vil gerne bruge den seneste hændelse til at opfodre folk til ikke at smide døde dyr ud med affaldet.

- Gennem årenes løb har vi haft hunde, katte, grise og endda slagterester fra et rådyr i skraldeposerne. Og nu dukker der en to og en halv meter lang kvælerslange op. Det er ikke sjovt at møde sådan nogle døde dyr på jobbet, siger han.

Større døde dyr skal afleveres til dyrlægen eller til et krematorium, lyder det fra AffaldGenbrug. Ifølge Fødevarestyrelsen kan må man foretage enkeltstående begravelser af kæledyr som katte og hunde på egen ejendom, men det skal ske i tilpas dybde, så de ikke kan graves op af vilde dyr.

Derudover skal man spørge kommunen om tilladelse, hvis et dyr skal begraves nær drikkevandsboringer.

Slange i skraldebilen: Min makker gik hen til den i ægte Crocodile Hunter-stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce