Lokal kro genopstår som Bed & Breakfast

Der er nu igen kommet liv på Vandel Kro, efter at den gik i betalingsstandsning i slutningen af januar i år. Kroen har nu fået ny ejer og skal fungere som Bed & Breakfast. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Lokal kro genopstår som Bed & Breakfast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden Vandel Kro gik i betalingsstandsning i slutningen af januar i år, har der været stille omkring kroen. Men en ny ejer har sat gang i Vandel Kro igen, der nu fungerer som Bed & Breakfast.

Vandel: Det kunne være endt med en tvangsauktion, da Vandel Kro i slutningen af januar i år gik i betalingsstandsning.

Men i juni meddelte den nu tidligere ejer, Kristian Kristensen, at en mulig køber til Vandel Kro havde meldt sig på banen.

Denne køber er forhenværende ejer Haakon Jøker Trachsel, mens en anden gammel kending, Michael Madsen fra Jerlev, har fået ansvaret for driften af kroen, der skal fungere som Bed & Breakfast og festlokaler. Michael Madsen har tidligere drevet værtshuset F16 i Vandel.

Jeg er kun gået ind i det her, fordi jeg gerne vil skifte arbejdsliv fra håndværksmester og det kunne godt være til kromand. Men nu tager vi det roligt, der kommer ikke til at ske nogle ændringer det første år. Så må vi se. Men lige meget om det bliver mig eller en anden, der kommer til at stå for driften, så vil Vandel Kro leve videre.
Michael Madsen, daglig leder

Flere muligheder for at bestille overnatning

- Vi har startet værelserne op igen og kommer ud på kroen hver morgen for at lave morgenmad til gæsterne og tjekker dem ud. Vi er der desuden hver eftermiddag, når gæsterne tjekker ind. Det hele er gået meget hurtigt, så vi har endnu haft tid til at få rettet hjemmesiden, Facebook og den slags, fortæller Michael Madsen.

Vandel Kro er da også listet på hjemmesider som booking.com og hotels.com, hvor man kan bestille overnatninger på kroen.

Desuden kan man ringe til Vandel Kro og lave en aftale om at holde sin fest der. Vandel Borgerforening har allerede booket plads til ølsmagning i september og generalforsamling i oktober.

Ikke en vennetjeneste

Michael Madsen, der også driver entreprisefirmaet Nedergaard Entreprise, er indtil videre ansat som forpagter af kroen for et år.

Han afviser dog, at han er har taget jobbet på sig som en vennetjeneste for ejer Haakon Jøker Trachsel.

- Jeg er kun gået ind i det her, fordi jeg gerne vil skifte arbejdsliv fra håndværksmester og det kunne godt være til kromand. Men nu tager vi det roligt, der kommer ikke til at ske nogle ændringer det første år. Så må vi se. Men lige meget om det bliver mig eller en anden, der kommer til at stå for driften, så vil Vandel Kro leve videre, forsikrer Michael Madsen.

Lokal kro genopstår som Bed & Breakfast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce