Tønder Festival klar med fuldt program

Tønder Festival er klar med det irske band Beoga. Beoga har arbejdet tæt sammen med Ed Sheeran. Pr-foto

Tønder Festival klar med fuldt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De sidste navne er føjet til årets Tønder Festival, blandt andre irske Beoga, amerikanske Darlingside og finske Frigg. Og Niels Hausgaard, naturligvis.

TØNDER: Bookingen er fuldendt, og årets Tønder Festival-program strutter af mangfoldighed og spændende navne, der allererde er offentliggjort. Nu kommer de sidste navne til.

Blandt de sidste musikere, der er kommet til, er det irske band Beoga, som har arbejdet tæt sammen med Ed Sheeran, samt det amerikanske band Darlingside, skriver Tønder Festival i en pressemeddelelse.

Hvis du har hørt Ed Sheeran's "Galway Girl", har du også hørt Beoga. Det er nemlig den nordirske gruppe, der sammen med fløjtenisten Brian Finnegan står for de irske toner, som kendetegner sangen, der i starten af 2017 var et hit. Tonerne stammer fra nummeret "Minute 5" fra Beogas album "How to Tune a Fish".

Niels & Signe

De to britiske musikere Greg Russell og Ciaran Algar kommer igen, og det samme gør skotske Fara og amerikanske The Dustbowl Revival.

Fra Finland kommer power-folkgruppen Frigg, og fra Irland den stilsikre trio Socks In The Frying Pan. Fra Estland kommer folkemusikfornyerne Trad.Attack!

Søndag eftermiddag under festivalen kan man opleve Gentlemen's Circle med en stribe internationale sangskrivere på scenen.

Og sidst, men absolut ikke mindst, er der gensyn med Niels Hausgaard og Signe Svendsen.

Lige som de foregående år er der i løbet af festivalen showcase-koncerter med en række udvalgte danske og nordiske navne. Det foregår som et samarbejde mellem Folk Spot Denmark og Tønder Festival.

Ny app

Også folkBaltica Ensemble, musikere fra folkemusikuddannelsen på konservatoriet i Esbjerg, ungdomsnetværket ROD og elever på folkemusikstævne på Jyderup Højskole giver koncerter på festivalen.

Puslespillet med hvilke navne, der spiller hvor og hvornår, er gået op. Den endelige spilleplan kan man finde på festivalens hjemmeside www.tf.dk og på festivalens app. App'en Tønder Festival 2017 kan hentes både til IOS og Android. Har man app'en fra 2016, skal den blot opdateres til 2017, oplyser Tønder Festival i meddelelsen.

Tønder Festival 2017 foregår i dagene 24. til 27. august.

Tønder Festival klar med fuldt program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce