Festivalens tenthouses går som varmt brød

Folk har igen i år mulighed for at medbringe egne campingvogne eller telte eller bo i tenthouses eller tipier, festivalen stiller op. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard

Festivalens tenthouses går som varmt brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tønder Festival er i fuld gang med forberedelserne til årets musikarrangement. Publikum lejer tenthouses i stor stil igen i år.

Tønder: Her små fire måneder før årets Tønder Festival, er udlejningen af overnatningssteder i fuld gang. Igen i år kan folk på festivalcampingpladsen vælge mellem at leje en plads, en tipi eller et tenthouse, og sidstnævnte er atter en populær mulighed.

Sidste år nåede Tønder Festival op på at have 105 tenthouses, og det antal havde festivalen også bestilt i år.

- Vi har næsten solgt de 105, så derfor har vi besluttet at bestille et træk mere, så de publikummer, der gerne vil bo i tenthouses, har stadig mulighed for at bestille et, fortæller Kirstine Uhrbrand, der er festivalens administrerende direktør.

- Det er jo ret vildt. Vi er jo stadig kun i april måned, påpeger hun.

Sidste år forsøgte festivalen sig med tipier, og de vender tilbage i år, fordi folk syntes, det var sjovt. Sidste år var der ifølge Kirstine Uhrbrand omkring 30 tipier på festivalen. De første er blevet lejet ud i år, men de står ikke til lige at blive udsolgt.

- Der er stadig masser, fortæller Kirstine Uhrbrand.

- Vi gør helt sikkert noget for også at promovere den mulighed for overnatning, siger hun.

Om festivalen
Tønder Festival afvikles i år fra den 24. august til den 27. august.På festivalen spiller blandt andre: Jacob Dinesen, Allan Olsen, John Moreland, Lucinda Williams, The Savage Rose, Sam Outlaw og Anderson East.

Jamcamp vokser

Tenthousene og tipierne er ikke de eneste alternative campingformer på festivalen.

- Udover det har vi også vores jamcamp, som vi startede for et par år siden, som også vokser år for år. Og vi er i fuld gang allerede nu med planlægningen, fortæller Kirstine Uhrbrand.

Jamcampen er et bilfrit område, hvor tanken er, at der skal være et slags lejrliv med forskellige små events. Folk-oplysningen, der står for folkemusik-arrangementer, bliver vært på campen.

- Det er meningen, at de mennesker, der gerne vil have lejrliv og jam-sessions, kan flytte hen i den jamcamp, siger den administrerende direktør.

Kirstine Uhrbrand oplever også, at de almindelige campingpladser sælger fint, og hun ser frem til årets festival.

- Den nærmer sig nu festivalen. Vi glæder os bare rigtig meget, og er glade for, at folk køber billet, siger hun.  

Festivalens tenthouses går som varmt brød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce