Vinder landsdækkende konkurrence: Danmarks bedste ishus ligger på Rømø

Maria Degn Clausen troede ikke selv det kunne lade sig gøre - men det lykkedes. Café Fru Dax har med over 3000 stemmer vundet titlen som 'Danmarks bedste ishus 2019' - en konkurrence, som drives af Opdag Danmark. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Vinder landsdækkende konkurrence: Danmarks bedste ishus ligger på Rømø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks bedste ishus ligger på Rømø. Det står klart, efter Café Fru Dax tirsdag middag blev udnævnt som årets vinder af Opdag Danmarks afstemning. Over 3000 har stemt på ishuset på Rømø.

RØMØ: 3047 stemmer har talt deres eget, tydelige sprog. Café Fru Dax fra Rømø blev tirsdag kåret som vinder af Opdag Danmarks konkurrence' Danmarks bedste ishus 2019'. I fjor blev konkurrencen med over 100 deltagere en så stor succes, at Opdag Danmark denne gang begyndte med en række regionale finaler.

Som vinder i Sydjylland gik Café Fru Dax videre til landsfinalen, og det er denne, som nu er blevet afgjort efter en afstemning, som har løbet fra den 12. april indtil den 23. april klokken 12.00, hvor vinderen blev fundet. Nyheden har selvsagt skabt stor glæde på Rømø, hvor sejren bliver fejret, forklarer indehaver Maria Degn Clausen:

- Det er helt vildt. Det er mega fedt at vinde konkurrencen. Jeg troede længe, at vi ville blive slået af Isvaflen (ishus i Ribe, red.), for de lå godt til i afstemningen. Men det var som om vi fik en del stemmer til sidst, og det var nok til at vinde, siger hun.

Godt for alle

Maria Degn Clausen håber, at is-triumfen ikke bare giver flere kunder hos Café Fru Dax, men at titlen i det hele taget kan være med til at lokke endnu flere turister over dæmningen til Rømø:

- Der er ingen tvivl om, at det er godt for vores egen markedsføring - men det er også godt for Rømø at have et ishus med den titel liggende på Lakolk. Jeg er ret sikker på, at det kan blive en gevinst for alle, og at det kan være med til at skabe endnu større interesse for Rømø - det håber jeg i hvert fald, forklarer Maria Degn Clausen.

Triumf på hjemmebagte vafler

Afstemningen er blevet afgjort på Opdag Danmarks hjemmeside, hvor man i den senere tid har kunnet stemme på sit favorithus.

Hvad der har gjort udslaget - udover tilfredse gæster - har Maria Degn Clausen ikke en entydig forklaring på - men hun håber, at alles fokus på kvaliteten hos Café Fru Dax har været afgørende:

- Jeg tror, det betyder meget, at vi gør noget ud af produktet. Vi laver mange ting selv, for eksempel bager vi selv vaflerne, som også har vores logo på. Guf laver vi selv og så videre, så jeg håber det her med kvaliteten, mængder og ikke mindst god service har afgjort det til vores fordel, afrunder hun.

me>

Vinder landsdækkende konkurrence: Danmarks bedste ishus ligger på Rømø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce