Verdens bedste nyheder delt ud i Tønder

Anne Stig Andersen (t.v.) og Grete Freiberg (t.h.) er nogle af de frivillige, der brugte fredag morgen på at sætte fokus på årets tema, der er ligestilling. Det er i øvrigt begyndelsen på en travl weekend for Soroptimistklubben, som også er at finde på Fåremærken i Højer i weekenden. Foto: Niklas Majgaard

Verdens bedste nyheder delt ud i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med positive nyheder og mørk chokolade kastede Soroptimsterne i Tønder sig fredag ud i at gøre en septembermorgen til "verdens bedste morgen".

TØNDER: Klokken er otte foran Kvickly i Tønder fredag morgen - og Anne Stig Andersen fra Soroptimisterne i Tønder har flere gode nyhed at dele: Uddelingen af avisen "Verdens bedste nyheder" gik nemlig så godt, at de tre frivillige fra Tønder Soroptimistklub måtte vente på flere aviser.

Men også avisens indhold er godt nyt - fokus ligger på positive nyheder fra hele verden.

For eksempel går det faktisk godt med ligestillingen, og det vil Anne Stig Andersen og resten af holdet gerne sætte fokus på.

Anledningen er oplysningskampagnen "Verdens bedste nyheder", som med positive nyheder vil sætte fokus på, at der er gode, globale fremskridt at markere.

Ligestillingsområdet er dels temaet for årets avis, men også en klar mærkesag for Soroptimisterne, hvis hovedformål er at slå et slag for piger og kvinders rettigheder.

- Avisen udgives med støtte fra Danida, og har i år ligestilling som tema. Vi vil gerne sætte fokus på, at det går fremad med ligestillingen, og det har heldigvis fået en god modtagelse her i dag, for lige nu har vi ikke flere aviser tilbage, forklarer Anne Stig Andersen, der er programansvarlig i Soroptimistklubben i Tønder. Hun tilføjer:

- Det er vigtigt at vise engagementet, og det ser jo ud til at virke, når man giver et smil - for så kommer der oftest også ét tilbage.

Vi vil gerne sætte fokus på, at det går fremad med ligestillingen, og det har heldigvis fået en god modtagelse her i dag, for lige nu har vi ikke flere aviser tilbage.
Anne Stig Andersen, programansvarlig for Soroptimistklubben i Tønder.
300 aviser fik hurtigt ben at gå på ved Kvickly i Tønder. Foto: Niklas Majgaard
300 aviser fik hurtigt ben at gå på ved Kvickly i Tønder. Foto: Niklas Majgaard
Foto: Niklas Majgaard

Videre til næste opgave

Det er fjerde gang, Soroptimisterne i Tønder støtter op om det landsdækkende tiltag. Mere end 1600 frivillige er med på landsplan - lige fra ministre til skoleelever.

I Tønder er uddelingen af aviserne imidlertid begyndelsen på en travl weekend for Soroptimisterne.

Lørdag går det nemlig løs til Fåremærken i Højer, forklarer Anne Stig Andersen.

- Vi har et loppemarked til Fåremærken, hvor vi sælger ting for et godt formål. Pengene går nemlig til Hospice Sønderjylland i Haderslev, og vi håber selvfølgelig at kunne sende et godt bidrag, afrunder hun.

Verdens bedste nyheder delt ud i Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce