Udlover dusør: Fælgtyve slog til i Bredebro

Hovedvejens Autocenter i Bredebro har sat en dusør på oplysninger, som kan skaffe de stjålne hjul tilbage. Foto: Hovedvejens Autocenter

Udlover dusør: Fælgtyve slog til i Bredebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendte gerningsmænd løb med et sæt alufælge natten til søndag i Bredebro. Nu efterlyser ejeren vidner på Facebook.

BREDEBRO: Et ærgerligt og meget professionelt tyveri var hvad indehaver Dan Petersen mødte ind til søndag morgen på Hovedvejens Autocenter i Bredebro. I løbet af natten har ukendte gerningsmænd stjålet et sæt fælge fra en Volkswagen Touran, som stod inde på autocentrets grund.

Det har nu fået Dan Petersen til at udlove en dusør på Facebook:

- Man kan ikke se andet end nogle skikkelser på overvågningsbillederne, så det er svært at se noget konkret. Vi har prøvet at udlove dusør i andre sager, og det har vi god erfaring med, men det har endnu ikke givet noget her, forklarer han.

Tyvene er kommet ind på pladsen, og fik hurtigt fjernet alle fire hjul på den blå Volkswagen, inden den blev sænket ned på fire grønne mælkekasser. Det er ifølge Dan Petersen et vink med en vognstang om, at de formastelige har prøvet det før:

- Jeg er sikker på, at de er rigtig professionelle til det her. Boltene lå helt ens på jorden, og bilen var klodset perfekt op på kasserne. Man ser ellers ofte at kasserne giver efter og der opstår skader for langt mere end hjulene er værd - men det er ikke sket her.

5000 kroner i dusør

Dan Petersen forklarer, at han ikke har politianmeldt tyveriet:

- Jeg har ikke anmeldt det. Jeg betaler det selv, for man kan hurtigt blive upopulær ved at melde alt muligt til forsikringen, når det som her er en mindre ting. Vi har før prøvet at få stjålet biler og partikelfiltre for meget store beløb, og der er forsikringen jo for alvor vigtig.

Derfor er der nu 5000 kroner på højkant til den, der kan komme med afgørende oplysninger, fortæller han.

Udlover dusør: Fælgtyve slog til i Bredebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce