Tyv stjal varebil fuld af friskbagt brød: Nu udlover bageren en dusør

Kunderne i en lang række supermarkeder og brugser må i dag se langt efter brød fra Kisbæk Brødgård. Bageriet fik stjålet sin ene varebil lørdag morgen. Nu udlover bagermesteren en stak rugbrød i dusør, hvis bilen bringes tilbage igen. Arkivfoto

Tyv stjal varebil fuld af friskbagt brød: Nu udlover bageren en dusør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag tidlig morgen fik Kisbæk Brødgård stjålet sin ene varebil, mens den var ved at blive læsset med friskbagte brød. Tyven stak af med bagsmækken åben.

KISBÆK: Kunderne i Gram, Rødding og Holsteds supermarkeder og brugser har lørdag måttet spejde forgæves efter friskbagte boller, rugbrød og franskbrød fra bageriet i Kisbæk.

Den manglende levering skyldes dog ikke Kisbæk Brødgård, men en fræk tyv, der lørdag morgen klokken 4.30 stjal en af to varebiler, mens bilerne var ved at blive læsset med lune brød.

På et tidspunkt så en ukendt gerningsmand sit snit til at hoppe ind i bilen og dreje nøglen i tændingen, og så gik det ellers derudad med bagklappen stående åben.

- Jeg hørte godt, at bilen kørte. Jeg tænkte, hold da op, han har travlt i dag, siger bagermester John Jensen fra Kisbæk Brødgård.

Hvem eller hvor vedkommende kom fra, har John Jensen ellers hans ansatte intet bud på.

- Der er jo ingenting herude. Jeg tænker, at det er én, der skal hjem fra en bytur, siger bagermesteren.

Jeg hørte godt, at bilen kørte. Jeg tænkte, hold da op, han har travlt i dag.
John Jensen, bagermester, Kisbæk Brødgård

Dårlig joke

Selv om John Jensen stadig havde en varebil til rådighed, var problemet, at en stor del af dagens leverance allerede var sat ind i den nu forsvundne varebil. Og det er derfor, at kunder i Gram, Holsted og Rødding har måtte undvære deres normale velsmagende brød fra Kisbæk.

John Jensen har forsikret bilen, men der går som regel en måneds tid, før forsikringen hoster op med erstatning. Og da der skal friske forsyninger ud igen mandag morgen, udlover han en dusør, hvis en årvågen borger sikre, at bilen kommer tilbage i garagen i Kisbæk.

- Jeg vil godt give en stak rugbrød til den person, der sikrer mig, at vi får bilen tilbage, siger bagermesteren, der i første omgang troede, at medarbejderne tog gas på ham, da han blev ringet op om den forsvundne varebil.

- Jeg troede, det var en joke, siger John Jensen, der kom i seng temmelig sent, da han selv skulle fragte unge mennesker hjem fra en bytur.

John Jensen fortæller, at varebilen kørte i retning sydøst mod Bedsted.

Tyv stjal varebil fuld af friskbagt brød: Nu udlover bageren en dusør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce