Tricktyv forsvandt med ældre kvindes tegnebog

Tricktyve huserer i Tønder Kommune. Inden for de sidste par uger har beboere i Bredebro, Tønder og Brøns været udsat for tricktyveri eller forsøg på samme. Arkivfoto

Tricktyv forsvandt med ældre kvindes tegnebog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve - måske de samme - går igen i en række sager fra de seneste par uger i Tønder Kommune. Beboere i Tønder, Bredebro og Brøns fik uventet besøg.

BRØNS: Fredag formiddag i sidste uge lykkedes det for det, politiet betegner som en tricktyv, at snyde sig til en ældre kvindes tegnebog i Brøns. Det oplyser politiets leder af den lokale efterforskning onsdag formiddag.

Ifølge politiet indfandt en kvinde, der beskrives som mørk i huden og med mørkt hår, sig hos den ældre kvinde på Vangsbovej i Brøns. Her lykkedes det for tyven at finde frem til beboerens tegnebog - sandsynligvis i køkkenet - hvorefter "gæsten" slap væk med tegnebogen indeholdende personlige papirer.

Hændelsen udspillede sig fredag klokken 9.30.

Også tirsdag i sidste uge var der tricktyve på spil på egnen. Her gik det ud over en ældre kvinde, der heldigvis nåede at forpurre tyveriet, der startede med, at et par henvendte sig til den ældre kvinde i Storegade i Bredebro, hvor de bad om et glas vand. Mens den kvindelige beboer forsøgte at finde et glas, opdagede hun, at den mandlige part pludselig stod og rodede i hendes smykkeskrin.

Det lykkedes kvinden at få parret smidt udenfor - sandsynligvis uden at der blev stjålet noget. Herefter forsvandt parret forsvandt i en bil med i alt tre personer i.

Falsk læge

Forrige uge var også en kvindelig tricktyv, der beskrives som 165 centimeter høj, spinkel af figur og med mellemlangt mørkt hår, på spil i Tønder. Her udgav kvinden sig for at være læge, der skulle tilse den 97-årige beboer. Under sit besøg lykkedes det for den falske læge at aflede beboerens opmærksomhed og stjæle nogle smykker, der lå i soveværelset.

Da den falske læge forlod ejendommen, mødtes hun med en anden kvinde ude foran huset, herfra vinkede de begge tilbage til den ældre kvinde, før de forlod området.

Den anden kvinde betegnes som lidt ældre, 35-45 år, ligeledes af østeuropæisk udseende og både højere og kraftigere end "lægen".

Tricktyv forsvandt med ældre kvindes tegnebog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce