Træner satser på tre point som indflyttergave

FC Sydvest-træner Carsten Jørgensen ser efter en ultrakort forberedelse på kun få uger frem til lørdagens sæsonpremiere mod VSK Århus. For 14 dage siden tabte Sydvest en træningskamp mod Århusianerne med 0-2. Foto: Poul F.Skøtt

Træner satser på tre point som indflyttergave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når FC Sydvest tager hul på en ny sæson i 2. division lørdag med hjemmekampen mod VSK Århus, sker det samtidig med, at klubben indvier en ny lounge i Bankparken. Cheftræner Carsten Jørgensen håber at kunne gratulere med en sejr.

TØNDER: En ultrakort forberedelsestid slutter og kulminerer, når FC Sydvest lørdag tager hul på en ny sæson i 2. division. Det sker med hjemmekampen mod VSK Århus (kl. 15). I timen op til kampen indvier klubben en ny lounge, Sparekassen Bredebro Lounge, der er indrettet i Bankparken på Holmevej, og Sydvest-træner Carsten Jørgensen håber at kunne gratulere med en sejr og tre point.

- Det er i hvert fald planen, lyder det fra træneren.

Efter en fornem indsats i 2. divisions nedrykningspulje i foråret, satser FC Sydvest i den forestående sæson på at kunne nå oprykningsspillet. Et ambitiøst mål, der kræver, at holdet placerer sig blandt de fire bedste i puljen, der består af otte hold.

Debut og comeback

Carsten Jørgensen regner Jammerbugt, Kjellerup og Århus Fremad som nogle af de stærkeste mandskaber i puljen, mens sæsonens første modstander, VSK Århus, altså er et af de hold, der skal hentes point imod. At det ikke er så lige til, ved træneren og hans spillere bare alt for godt. I sidste sæson mødtes de to hold to gange, og begge gange endte kampene 1-1. For to uger siden stod de over for hinanden i en træningskamp, der endte med en Århus-sejr på 2-0.

FC Sydvest har efter forårssæsonen måtte sige farvel til fire stamspillere, heriblandt flere offensive kræfter. På plussiden vender Ibrahim Sipan tilbage efter en tid i Skanderborg, og som en spændende nyerhvervelse betegner Carsten Jørgensen den unge Tong Twang, der bl.a. har spillet på SønderjyskEs U19-hold.

- Ham forventer jeg mig en del af, lyder det fra træneren.

Kommer både Ibrahim Sipan og Tong Twang i kamp, bliver der altså tale om henholdsvis comeback og debut.

Træner satser på tre point som indflyttergave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce