Tønders borgmester er død

Laurids Rudebeck (V) er død, 56 år gammel
Foto: André Thorup

Tønders borgmester er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tønders borgmester Laurids Rudebeck er ganske uventet død tirsdag aften.

Tønders borgmester Laurids Rudebeck (V) er død, 56 år. Det bekræfter kommunaldirektør Klaus Liestmann over for JydskeVestkysten.

Laurids Rudebeck blev født den 6. april i Over Jerstal. Han blev udlært mekaniker ved Ford i Haderslev, men som 20-årig skiftede han spor og begyndte sin uddannelse som politibetjent i København.

I 1985 kom Laurids Rudebeck til stationen i Tønder. I 2003 blev han vagthavende i Tønder og tog dermed hul på en lederkarriere. Han bestred senere job som leder af Politi- og Told-gruppen i Padborg og souschef i Ribe, inden han i 2006 blev leder af politiet i Tønder.

Siden 2006 har Laurids siddet i kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune for Venstre, og i 2009 blev han valgt som borgmester. Han holdt fast i at have faste træffetider, hvor alle kunne få lov at tale med borgmesteren, enten ansigt til ansigt eller via chat på internettet.

Aktiv sportsmand og jæger

Laurids Rudebeck efterlader sin mor på 82 år, hustruen Lene samt sønnen Thor og datteren Neel. Datteren fødte for godt to år siden borgmesterens første barnebarn, Helen. Familien er underrettet om dødsfaldet.

Dødsfaldet er indtruffet komplet uventet. Laurids Rudebeck var meget aktiv og spillede blandt andet badminton, løb og var jæger.

Laurids Rudebeck var netop i gang med at træne til en såkaldt halv ironman i juni måned og skulle nu på torsdag have deltaget i en minitriatlon i Agerskov.

Læs flere kommentarer fra Facebook. Klik på kommetar-ikonet under billedet herunder.

Tønders borgmester er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce