Tønder-restaurant åbner i ny by: - Vi prøver at lave kvalitet til fornuftige penge

Steffen Snitgaard og Marcel Rodrigues åbner til foråret en restaurant i Fredericia. I Tønder, hvor makkerparret har drevet Restaurant Ros siden 2016, serverer de tre retter for 295 kroner, mens 5 retter koster 350 kroner. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Tønder-restaurant åbner i ny by: - Vi prøver at lave kvalitet til fornuftige penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Ros åbner til foråret deres anden restaurant, der kommer til at ligge i Fredericia.

Fredericia: Om et par måneder bliver Fredericia en restaurant rigere, når Restaurant Ros, der allerede findes i Tønder, åbner i Jyllandsgade.

Makkerparret og ejerne bag Restaurant Ros, Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, har lejet sig ind i, hvor de forventer at kunne servere de første retter til april.

Konceptet bliver det samme som i Tønder.

- Vi prøver at lave kvalitet til fornuftige penge i en prisklasse, hvor alle kan være med. Vi kører en fem- eller treretters menu, siger Steffen Snitgaard.

Efter en række år i køkkener som Dragsholm Slot, Brøndums Hotel i Skagen og Frederikshøj i Aarhus åbnede de to uddannede kokke Restaurant Ros i maj 2016. Den seneste tid har de spekuleret på at udvide med endnu en restaurant, og valget faldt altså på Fredericia.

- Vi synes begge to, at Fredericia er inde i en positiv udvikling, og Marcel har boet i Fredericia i nogle år, så han har også et kendskab til Fredericia. Så det ligger os ikke helt fjernt, siger Steffen Snitgaard og nævner blandt andet mulighederne for at servere mad for de mange teatergæster.

Vi fokuserer meget på sæsonen og masser af smag, og vi er begge to præget af de steder, vi har arbejdet tidligere
Steffen Snitgaard medejer Restaurant Ros
Efter en række år i køkkener på Dragsholm Slot, Brøndums Hotel og Frederikshøj, åbnede de to udannede kokke Restaurant Ros i Tønder i maj 2016. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Efter en række år i køkkener på Dragsholm Slot, Brøndums Hotel og Frederikshøj, åbnede de to udannede kokke Restaurant Ros i Tønder i maj 2016. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Foto: Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Fokus på sæsonens råvarer

Med afsæt i sæsonernes råvarer skifter Restaurant Ros menu cirka en gang om måneden. Samtidig er fokus på at skabe en afslappet atmosfære, hvor gæsterne føler, at de får noget for pengene.

- Vi fokuserer meget på sæsonen og masser af smag, og vi er begge to præget af de steder, vi har arbejdet tidligere. Vi har begge arbejdet med det franske køkken, men det er ikke et fransk køkken overhovedet. Vi prøver bare at sammensætte vores menuer efter, hvad der smager godt, siger Steffen Snitgaard.

I starten af næste måned skal lokalerne i Fredericia sættes i stand og laves. Desuden forventer 37-årige Marcel Rodriques og 31-årige Steffen Snitgaard at ansætte en køkkenchef.

Allerede samme år, som Restaurant Ros slog dørene op i Tønder, blev deres madlavning belønnet med en plads i spiseguiden White Guide Nordic.

Tønder-restaurant åbner i ny by: - Vi prøver at lave kvalitet til fornuftige penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce