Tønder Revision opkøber SLF-selskabet Viacount

Konstitueret direktør i SLF, Brian Lambertsen, indehaver af Tønder Revision, Niels C. Høyer, og revisor Carsten Duus Nissen, der nu indgår i lederteamet. Pr-foto

Tønder Revision opkøber SLF-selskabet Viacount

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med virkning fra den 1. januar sælger SLF revisionsselskabet Viacount til Tønder Revision.

TØNDER/TOFTLUND: Bare fordi man netop har igangsat et glidende generationsskifte, så behøver man ikke ligge på den lade side.

Det er grundlægger af Tønder Revision, Niels C. Høyer, et godt eksempel på. Selv om han for ganske få uger siden offentliggjorde, at han havde iværksat et glidende generationsskifte, så offentliggør han nu, at Tønder Revision med virkning fra den 1. januar overtager SLF's revisionsselskab Viacount.

- Jeg går ikke i stå. Sådan et generationsskifte er udvikling og ikke lig med afvikling, siger 66-årige Niels C. Høyer.

Tønder Revision overtager Viacount med lejemålet i Søndergade i Toftlund, kundeportefølje og ni medarbejdere. Tønder Revision, der i forvejen har et kontor i Toftlund, ønsker en dag at samle alle medarbejderne under et tag.

- Med opkøb af Viacount får vi nu en endnu større kundeportefølje med 600-700 mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder i det Syd- og Sønderjyske område, fortæller Niels C. Høyer, der med overtagelsen råder over i alt 26 ansatte.

Jeg går ikke i stå. Sådan et generationsskifte er udvikling og ikke lig med afvikling.
Niels C. Høyer, revisor, om købet af Viacount

Nyt medlem til lederteam

SLF - Sønderjysk Landboforening - fik tidligere på efteråret en henvendelse fra Tønder Revision om, at firmaet gerne ville overtage SLFs revisionsselskab Viacount. Efter nærmere overvejelser besluttede SLF sig for at tage imod tilbuddet og dermed afhænde virksomheden pr. 1. januar 2019. I stedet vil SLF fremadrettet koncentrere sig om kerneområdet landbrug.

- Vi er i gang med en strategisk proces, hvor vi løbende ændrer og tilpasser organisationen. I den sammenhæng giver det god mening at afhænde vores revisionsselskab. På den måde kan vi bedre koncentrere os om vores hovedopgave - forretningsområdet med service og rådgivning til landbrugskunder i Syd- og Sønderjylland, siger konstitueret direktør i SLF, Brian Lambertsen, i en pressemeddelelse.

Ledende medarbejder på Viacounts kontor i Toftlund, revisor Carsten Duus Nissen, kommer i fremtiden til at indgå i Tønder Revisions ledelsesteam, der dermed er oppe på seks ledende medarbejdere, oplyser Niels C. Høyer.

Tønder Revision opkøber SLF-selskabet Viacount

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce